Lazić o porazima od Budućnosti: "Finale je druga priča"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.04.2018.
18:11
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Kapiten KK Crvena zvezda mt:s Branko Lazić smatra da porazi od Budućnosti u ligaškom delu sezone nemaju poseban značaj jer će finale ABA lige biti "druga priča".

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Četvrtu sezonu za redom košarkaši Crvene zvezde mt:s igraće u finalu regionalne ABA lige ali će im prvi put u borbi za trofej rival biti ekipa Budućnosti.

Podgoričani su posle tri meča eliminisali Cedevitu, dok je Zvezda u tri susreta nadigrala Mornar iz Bara.

"Mornar se je pokazao kao dobar tim i najprijatnije iznenađenje ove sezone i zaslužili su same pohvale. Što se nas tiče, mnogo će nam značiti prednost domaćeg terena, jer igrati protiv Budućnosti VOLI u Morači sigurno neće biti lako. Budućnost je mnogo kvalitetan i iskusan tim i svakako nas očekuje težak posao u finalu kako bismo odbranili pehar is prethodnih sezona", rekao je kapiten Zvezde Branko Lazić.

Crveno-beli su u ligaškom delu sezone pretrpeli samo tri poraza od kojih dva u duelima Sa ekipom Budućnosti.

"Dva izgubljena meča tokom sezone ne znače puno, finale je druga priča. Spremni smo na početak finala i verujemo da možemo da ponovo osvojimo ABA ligu", dodao je Lazić.

Lazić dosta polaže na prednost domaćeg terena i veruje da će u slučaju da ostvari dva trijumfa u "Pioniru" Zvezda ići u Crnu Goru sa manjim pritiskom.

"Svakako će tu biti mnogo bitno da iskoristimo prednost domaćeg terena, odemo u Podgoricu sa prednošću 2:0 i da onda nastavimo da pokušavamo da odradimo što bolji mogući posao na njihovom terenu", zaključio je Zvezdin kapiten.

Prvi meč finalne serije plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde mt:s i Budućnosti igra se u ponedeljak od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boykevp
Wednesday, 04.04.2018
18:46

Ovakva uzjava mu ne treba, treba postovati svakog protivnika, i one pobede u ligaskom delu nisu slucajne.. Da li je hteo da zaplasi buducnost ili samo je pun sebe ne znam, ali bice interesantno finale. I nadam se da titula ne ode u crnu goru.