Lazić: "Drago mi je jer nam i dalje ne daju nikakve šanse"

Autor: Pavle Knežević
petak 27.10.2017.
10:31
Izvor: Sportske.net

Kapiten Crvene zvezde imao je mnogo razloga za zadovoljstvo posle pobede nad Makabijem.

ABA Liga/kkcrvenazvezda mts
ABA Liga/kkcrvenazvezda mts

Povezane vesti

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić osećao je veliko zadovoljstvo posle pobede nad Makabijem u Evroligi, ne samo zbog rezultata, već i zbog "pratećih" stvari.

"Izuzetno mi je drago što je na kraju ispalo ovako, što nam i dalje ne daju nikakve šanse, a mi uspemo i dalje da ih iznenadimo, iako smo promenili i dosta igrača i trenera i ceo sistem", rekao je Lazić posle pobede nad velikim Makabijem.

Zvezda je u četvrtak uveče pobedila Makabi 87:84, iako je na poluvremenu gubila sa 10 razlike.

"Izuzetno mi je drago jer smo na drugo poluvreme izašli sa još većom energijom i na kraju treće četvrtine smo već imali vođstvo, koje smo održavali do kraja. Izuzetno mi je drago jer smo konačno dobili u neizvesnoj završnici. Uradili smo to najviše odbranom i koncentracijom, pored toliko utakmica koje smo od početka sezone izgubili u neizvesnoj završnici.

Ovo je stvarno sjajan meč za nas. Čestitke svima u timu i hvala navijačima što su nam bili vetar u leđa i dali nam snage da izdržimo ovu utakmicu i da slavimo na kraju zajedno
", rekao je Lazić.

Tim je samo dva dana pre toga izgubio od Himkija u meču u kome je vodio, a pre tog duela je poražen od Cedevite u neizvesnoj završnici. Sada - drugačija slika.

"Važno je ovo za samopouzdanje, jer smo prethodne dve utakmice izgubili u neizvesnoj završnici. Petak je slobodan dan, da se odmorimo i dođemo malo do daha i da se spremimo za sledeću utakmicu i sledeći ciklus", kaže kapiten.

Laziću je ocenio da tim raste iz utakmice u utakmicu i da ispravlja greške iz prethodnih mečeva.

"Normalno, ekipa je mlada i pojavljuju se greške, ali, nažalost, nemamo vremena za treninge da to ispravljamo, tako da moramo to da radimo u hodu. Drago mi je da pokazujemo reakciju. Sada smo imali priliku da se uverimo u to – gubili smo 10 razlike na poluvremenu i na kraju smo dobili veliki Makabi", rekao je Branko Lazić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RUSKI CAR
Friday, 27.10.2017
21:26

Tako je Lazo! Mnogo više verujem u ovaj tim nego u bilo koji u poslednjih 5 godina, a pogotovo u Alimpijevića kao trenera. Napraviće on odličnu ekipu, samo malo vremena mu dajte.

avatar
Don Kihot
Friday, 27.10.2017
11:02

Veliki makabi? Who the f... are you?