Lazić: "Budućnost imala sedam dana za pripremu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 27.03.2017.
15:43
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaš Crvene zvezde mt:s Branko Lazić istakao je da ekipa izlazi na megdan Budućnosti posle napornog perioda, a da je protivnik imao dovoljno vremena da se pripremi za revanš.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i ABA lige u utorak od 19 časova gostuje podgoričkoj Budućnosti u okviru revanš susreta polufinala plej-ofa regionalnog takmičenja.

Zvezda je ubedljivo slavila u prvom susretu, ali je nakon toga odigrala dva meča u Evroligi i pritom putovala do Barselone i nazad.

"Iza nas je zaista težak i naporan period sa mnogo utakmica, ali moramo da budemo čvrsti, da odigramo borbeno, maksimalno skoncentrisano i to na teškom terenu u Morači" kazao je Branko Lazić.

Dva dana pred revanš Budućnost je otpustila Markusa Vilijamsa, pa i Branko Lazić, poput trenera Radonjića, očekuje da protivnička ekipa odreaguje na promenu.

"Dobro se poznajemo sa ekipom Budućnosti, imali su 7 dana da se dobro pripreme za ovu utakmicu, a očekujem i da će reagovati na promene u timu" dodao je Lazić.

Revanš susret je zakazan za 28. mart od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 27.03.2017
16:02

Ма може да има и 57 кад је прилично слабија, сад још и без Маркуса немају шта да траже!

avatar
Bafana
Monday, 27.03.2017
15:47

A kada zvezda izmedju Evroligaskih utakmica ima trening utakmice u aba ligi za razliku od ostalih timova koji igraju i jaka prvenstva tada se ne žale ...