Lasov emotivni oproštaj od Dončića

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.06.2018.
10:49
Izvor: Sportske.net

Strateg Real Madrida čestitao Luki Dončiću nakon noćašnjeg drafta, tu je i emotivna poruka povodom rastanka.

Epa/Jim Hollander
Epa/Jim Hollander

Povezane vesti

Košarkaški klub Real Madrid definitivno je ostao bez sjajnog igrača i čoveka ali trener Pablo Laso nema razloga za tugovanje.

Slovenački internacionalac Luka Dončić karijeru nastavlja u NBA ligi u kojoj mu je i mesto, a Pablo Laso može samo da bude ponosan na to što je imao prilike da trenira ovog fantastičnog momka.

"Probudio sam se sa osmehom. Luka Dončić ide u Dalas. Kao i obično, sve dolazi na svoje mesto", poručio je Pablo Laso na "tviteru".

Luka Dončić je na noćašnjem draftu izabran kao treći pik od strane Atlante ali je potom trejdovan u Dalas.

"Čestitam, znaš da ćeš nam nedostajati. Toliko godina smo gledali kako odrastaš i stasavaš kao čovek na koga smo veoma ponosni", dodao je Pablo Laso u emotivnoj poruci.

Reprezentativac Slovenije Luka Dončić pamtiće sezonu 2017/18 do kraja života, bez obzira kako mu se dalje bude razvijala karijera.

Dončić je sa reprezentacijom Slovenije osvojio titulu prvaka Evrope, a isto je učinio i sa Real Madridom. Tim uspesima dodao je i trofej u ACB ligi, a individualna priznanja koja je osvojio teško je pobrojati na jednom mestu.

Dovoljno je reći da je imenovan za Evroliginu zvezdu u usponu, za MVP-a Evrolige, ali i za najkorisnijeg igrača završnog turnira u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke