Laso zadovoljan pobedom

Autor: Beta Beta
petak 02.01.2015.
21:40
Izvor: Beta

Trener košarkaša Real Madrida Pablo Laso rekao je da je njegova ekipa tokom cele utakmica morala da uloži veliki napor i "mnogo da radi" kako bi večeras pobedila Crvenu zvezdu u Evroligi.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Laso je odao priznanje Beograđanima.

"Znali smo koliko će teško biti pobediti Zvezdu na njenom terenu i morali smo da uložimo veliki napor tokom svih 40 minuta. Odigrali smo jako dobro u odbrani celu utakmicu i što je najvažnije, nismo im dozovolili da se razigraju a i uspeli smo da zaustavimo Markusa Vilijamsa", rekao je Laso na konferenciji za novinare u Beogradu.

Real je večeras u Beogradskoj areni pobedio Crvenu zvezdu sa 79:72, u utakmici prvog kola Grupe E u Top 16 fazi Evrolige. Real je dobrom igrom pre svega u trećoj četvrtini i serijom od 14:0 uspeo da slomi otpor beogradske ekipe i ostvari pobedu na početku druge faze takmičenja.

"Zabeležili smo zasluženu pobedu u lepoj atmosferi, srećni smo što smo pobedili, ali ovo je tek početak, dug put je pred nama. Serija od 14:0 je verovatno odlučila utakmicu, ali da bismo napravili takvu seriju morate da radite svih 40 minuta, a mi smo to večeras i učinili", rekao je Laso.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke