Laso je ponosan i srećan, ali ga brine što će mu supruga praviti problem sa Beogradom

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 21.05.2018.
00:20
Izvor: Sportske.net

Da li mu je Beograd sad drugi omiljeni grad?

EPA/ANDREJ CUKIC
EPA/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Pablo Laso je definitivno zavoleo Beograd posle trijumfa na "fajnal foru" i posle jako teške sezone koju je Real Madrid imao. Španski trener je prvu evropsku titulu osvojio u Madridu 2015. a sada i drugu i to u gradu u kome do ove godine nikada nije pobedio u Evroligi.

"Haha, ne znam sada da li mi je drugi omiljeni, ali moja supruga je jako srećna ovde. Mada tražila je od mene da dođemo ovde bez košarke. Istina je da do ove godine nikada nisam pobedio u Beogradu, ali ova godina je bila dobra. Nadam se da ću sledeće godine imati više samopouzdanja. Volim Beograd, ovo je grad košarke. Sad mi je jedini problem supruga, jer želi da dođemo ovde bez košarke, a ja stalno razmišljam gde se igra neka utakmica", rekao je Laso.

Real je večeras pobedio Fenerbahče 85:80 i tako osvojio svoju desetu titulu prvaka Evrope.

"Čestitam mojim igračima jer mislim da su uradili sjajan posao. Kako večeras, tako i u petak, pa sve od prvog dana, od prvog treninga. Ne igraš ovako bez vrednog rada. Istina je da je godina bila neverovatna do sada. Držali smo sve u sebi i nismo se lomili.

Da mi je neko u decembru, kada smo imali sedam povređenih igrača rekao da ćemo ovo uspeti...Igrači iskaču kad treba, žrtvuju se, vredno rade i konačno su osvojili Evroligu. Jako sam srećan, mislim da je bila odlična utakmica. Ceo 'fajnal for' je bio neverovatan događaj. Ove četiri utakmice su najbolja košarka na svetu. Jako sam ponosan što sam šampion Evrolige
", rekao je Laso.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Monday, 21.05.2018
07:41

Ma svi se pocepaju od srece I zelje da il stalno borave I bar opet dodju u bgd cim ga jednom ugledaju