Laso iskren: "Zvezda nas je potpuno nadigrala"

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.12.2016.
22:12
Izvor: Beta

Trener Real Madrida Pablo Laso rekao je da su njegovi košarkaši potpuno nadigrani u večerašnjem porazu od Crvene zvezde u Evroligi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

"Zvezdini košarkaši su igrali veoma dobro i jako, kontrolisali utakmicu i zaslužili pobedu. Potpuno su nas nadigrali, mi nismo mogli da se vratimo u utakmicu. Znamo koliko je teško igrati ovde", rekao je Laso novinarima posle utakmice u Beogradu.

Real je izgubio od Crvene zvezde sa 82:70 u 14. kolu i tako zabeležio peti poraz u Evroligi, dok je srpski klub zabeležio šestu pobedu.

Upitan da komentariše sudjenje, Laso je rekao: "Bili su tu, ali ih nisam video".

Kada je reč o Luki Dončiću, koji se povredio i nije vraćao u igru, Laso je kazao da se nada da "nije ništa strašno" i da je slovenački košarkaš iskrenuo zglob.

On je govorio i o novom formatu Evrolige, za koji je rekao da je težak svima, ne samo njegovoj ekipi, ali da je i dobar.

"Moramo svi da se adaptiramo, ali gledamo odlične utakmice. Krivo mi je kada godinu dana ne igramo protiv Zvezde, tako je nekima krivo kada ne igraju protiv nas. Ovaj sistem nam to donosi", rekao je Laso.

Real će u sledećem kolu gostovati Efesu, dok će Zvezda dočekati CSKA.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Friday, 23.12.2016
11:27

I onda neki zvezdomrsci ovde komentarisu kako nas drzava gura, pominju premijera i td... Ma necu vise nikome od njih da repliciram, oni su treca liga za nas...

avatar
SvetskiSampion
Friday, 23.12.2016
15:14
avatar
napred Panktizan!
Friday, 23.12.2016
17:10

Covece niko nije rekao da vas premijer gura u ABA ligi!?! o cemu ti pises? On vam samo obezbedi drzavne i privatne sponzore da mozete da dovodite i zadrzavate igrace i da igrate na Evroligaskom nivou. Sa druge strane Partizanu kaze da ne sme da igra EC ili u suprotnom nece dobiti ni one pare koje su dovoljne za igranje ABA lige.

avatar
Friday, 23.12.2016
01:47

Laso je pravi dzentlmen i covek. Mnogi bi mogli nesot da nauce od njega. Madid je sigurni ucesnik zavrsne faze, verovatno i F4, a ova pobeda dosta znaci.

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Thursday, 22.12.2016
23:58

Real je u-n-i-š-t-e-n!

avatar
сочинитељ
Thursday, 22.12.2016
23:21

шта ти је господин човек,добар тренер...прво-онај говор из свлачионице,за сваког нашег играча скаутинг (предности и мане),друго-не жали се на суђење (ове сезоне критеријуми су врло чудни,некад нас униште,а некад свирају поштено),треће-хвалоспеви за ривала...какво је уживање гледати овакве мечеве,са оваквим актерима (без вређања противника,фер-плеј потези...),а најбоље од свега је оно наше да НИКАДА НЕ ЈУРИМО ДА РЕАЛИЗУЈЕМО ПОСЛЕДЊИ НАПАД и дотучемо противника,то се зове поштовање

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Friday, 23.12.2016
03:19

gazimo sve a ovde neki kukaju da njih krademo,komedija

avatar
napred Panktizan!
Friday, 23.12.2016
17:15

Ko bre prica da vi nekog kradete? Jedina kradja bi tu bila od gradjana Srbije, jer ako drzava urgira de se neke pare daju FMP-u, to znaci da bi mogla da urgira da te pare odu i u neku drugu svrhu. To naravno nije direktna kradja, ali ne vidim kakvu kradju ti pominjes. Da nisi pomesao nesto sa fudbalom?

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Friday, 23.12.2016
10:31

I Serhio Ljulj je veoma korektan igrač i pošten dok su Rejes, Rudi pa i Rendolf koji je to sinoć pokazao vrlo prljavi igraci

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Thursday, 22.12.2016
23:14