Lagana pobeda Partizana u Novom Sadu

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.05.2018.
19:41
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana zabeležili su novu pobedu u okviru Super lige.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Uspešan je bio Partizan i u šestoj proveri u Super ligi ove sezone u okviru grupe B.

Oni su danas po drugi put ove sezone savladali Vojvodinu, ovoga puta u Novom Sadu, a rezultat je bio 62:88 uz odličnu partiju sjajnog Najdžela Vilijamsa Gosa.

Gos je meč završio sa 16 poena i 13 asistencija, imao je pored toga i četiri skoka, a pored njega istakli su se i Andrić sa 16 poena, Brajma sa 11 i Marinković sa 10 poena. Na drugoj strani najbolji je bio Bjelica sa 16 postignutih poena.

Partizan se odlepio prvi put pred sam kraj prve četvrtine, tada su u veoma kratkom roku od 10:11 stigli do 10:18, do dvocifrene prednosti stigli su nakon poena Kvamea Vona.

Prednost je konstantno rasla u nastavku, Partizan je ponovo imao furioznu završnicu preko Brajme i Gosa, a početkom drugog poluvremena odmah su došli i do +20.

Sve je bilo jasno i pred ulazak u poslednju deonicu, Partizan je imao 22 poena prednosti, ni manje ozbiljne ekipe ne bi ispustile prednost u tim trenucima protiv Vojvodine. Bilo je i +27 nakon poena Šalića, koji je samo na kraju potvrdio novu, šestu pobedu Partizana u Super ligi.

Napominjemo i da se u ekipu Partizana vratio Novica Veličković i da će i on spreman dočekati one najbitnije utakmice kada krene plej-of.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke