Kuzmić "ponovo rođen", ima poruku za "delije"!

Autor: Beta Beta
petak 25.10.2019.
17:59
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić rekao je danas da je pred njim još mnogo rada, treninga i utakmica kako bi ponovo bio "onaj stari", kao i da je "crveno-belima" potrebno malo vremena da se uigraju i poručio navijačima da veruju u ekipu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić rekao je danas da je pred njim još mnogo rada, treninga i utakmica kako bi ponovo bio "onaj stari", kao i da je crveno-belima potrebno malo vremena da se uigraju i poručio navijačima da veruju u ekipu.  

"Želim da zahvalim klubu, svim saigračima, stručnom štabu, lekarima, fizioterapeutima, navijačima jer je ovo za mene ponovno košarkaško rođenje. O ovom danu sam razmišljao još iz vremena kada je u bolnici bilo neizvesno da li ću i kako se baviti košarkom. Veliko hvala svima, hvala navijačima Crvene zvezde koji su me toplo dočekali", rekao je Kuzmić.

Kuzmić se juče, u meču protiv Barselone vratio košarci, samo tri meseca i 10 dana nakon teške saobraćajne nesreće.

Centar "crveno-belih" ne samo da je bio u protokolu za ovu utakmicu već je tokom druge deonice ušao u igru i postigao prve poene.

"Čeka me još puno iskušenja, rada, treninga i utakmica kako bih ponovo bio onaj stari i kako bih se makar malo odužio svima jer ponovo igram košarku"
, rekao je Kuzmić.

Zvezda je sinoć izgubila od Barselone, a po mišljenju Kuzmića "crveno-beli" imaju kvalitet.

"Drago mi je da je publika prepoznala to na kraju utakmice sa Barselonom i podrškom koju nam je dala. Tek smo na početku sezone, očekuje nas puno treninga, utakmica, a mi ćemo se potruditi da ispunimo ciljeve. Samo verujte u ovu ekipu, kada bude bilo važno bićemo pravi, sada nam je potrebno malo vremena da se kao tim uigramo i uđemo u pravi ritam", rekao je Kuzmić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke