Kuzmić: "Nedostajaće nam Luka"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.11.2016.
10:27
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Centar košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s Ognjen Kumić istakao je da ekipu čeka veliki izazov na gostovanju Anadolu Efesu, tim pre što će biti oslabljena zbog neigranja Luke Mitrovića.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši i članovi stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije i regionalne lige otputovali su u sredu ujutru za Istanbul na utakmicu devetog kola Evrolige koja ih očekuje u četvrtak.

Ekipu Dejana Radonjića svakako čeka veliki izazov na gostovanju Anadolu Efesu, ali će dodatni problem predstavljati odsustvo kapitena Luke Mitrovića koji se povredio na meču sa Karpoš Sokolima.

"Još jedan izazov za naš tim. Nedostajaće nam Luka u Istanbulu, naše je da damo sve od sebe i pokušamo da napravimo dobar rezultat na gostujućem terenu" kazao je centar Ognjen Kuzmić.

Bivši član Golden Stejta trenutno je drugi skakač u Evroligi, a uoči duela sa Anadolu Efesom apostrofira da će igra u odbrani imati ogroman značaj za konačan ishod utakmice.

"Nema puno vremena za razmišljanje, ritam je maksimalno ubrzan, igramo puno utakmica. Naše je da pokušamo da igramo našu igru, da odigramo dobru odbranu, pa ćemo videti šta će nam to doneti" zaključuje Kuzmić.

Ekipa Crvene zvezde mt:s odradiće u sredu uveče jedan od dva treninga u dvorani "Abdi Ipekči", utakmica se igra u četvrtak od 18 časova, a ekspedicija crveno-belih vraća se u Beograd u petak u jutarnjim časovima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke