Kusmuk: "Borba sa sobom za prvi trijumf"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.12.2017.
18:39
Izvor: Sportske.net, kkkradnicki.com

Strateg kragujevačkog Radničkog Bojan Kusmuk veruje da će njegovi izabranici u subotu pokazati karakter i upisati prvu pobedu u Košarkaškoj ligi Srbije.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Loše je novajlija u ligi otvorio sezonu i vezao deset poraza u isto toliko odigranih utakmica zbog čega subotnji duel sa OKK Beogradom ima veliki značaj.

Košarkaši Radničkog ugostiće "Klonfere" u okviru 11. kola Košarkaške lige Srbije i trener domaće ekipe Bojan Kusmuk veruje da će njegov tim konačno obradovati Kragujevčane.

"Poenta promene je u svakom od nas ponaosob. Treba da tražimo novu pozitivnu energiju bez obzira na situaciju. To je ono što je bitno u sportu - borba sa samim sobom. Mislim da će momci to da izvuku iz sebe i da ćemo u subotu da pobedimo. Mi smo spremni, dobili smo vremena za odmor, posle zgusnutog rasporeda i kratkog perioda u kojem smo odigrali šest utakmica", rekao je Kusmuk.

Radnički se nedavno pojačao Amerikancem Orlandom Kolmenom koji je na gostovanju Borcu pokazao da će biti veliko pojačanje. Priliku da na delu vide Kolmena ljubitelji košarke u Kragujevcu imaće u subotu.

"Bilo bi mi drago, i lično i u ime kluba, da navijača bude što više, da nas podrže da ovaj grad iznese zdravu i kontinuiranu igru bar u ovoj ligi, ako ne i više od toga", zaključio je Kusmuk.

Utakmica 11. kola Košarkaške lige Srbije između KKK Radnički i OKK Beograda igra se u subotu od 19 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke