"Kupili" Duranta, rađa li se tim snova na Istoku?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.02.2019.
13:21
Izvor: Sportske.net

Povukli su sliku, ali spekulacije jače nego ikada. Kakav bi ovo tim bio...

EPA-EFE/LARRY W. SMITH
EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Povezane vesti

Namerno ili ne, Niksi su na promociji za obnovu karata za novu sezonu imali Kevina Duranta i to samo par dana nakon što je on eksplodirao pred medijima na pitanje da li će završiti u Njujorku.

Durant je demantovao da o tome razmišlja, ali sa druge strane, priča se da je prelomio, nema maksimalnog ugovora za njega, ako ostane i Klej Tompson, ali nije ni pitanje novca.

Naime, Durant želi svoju franšizu ako osvoji novu titulu sa Voriorsima, novi izazov, a Njujork, marketinške mogućnosti, ali i seleri kep koji Niksi imaju bi bili pravo mesto za njega.

Niksi


Naime, posle trejda Porzingisa, Njujork ima prostora da dovede dve velike zvezde, ciljaju Duranta i Leonarda ili Irvinga, što bi bio sjajan početak.

Navijači sanjaju da sa drafta stigne fantastični Zion Vilijamson, po mnogima najveći talenat posle Lebrona u ovom veku. Momak sa Djuka biće prvi pik drafta, Niksi imaju deset pobeda, najgora su ekipa u ligi, ako im kuglice budu naklonjenje, mogli bi da biraju prvi i da uzmu Ziona. Uz dve velike zvezde, i nekoliko mladih igrača poput Mičela Robinsona, Denisa Smita Džuniora, to bi zaista mogao da bude zastrašujući tim na Istoku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AFC
Monday, 11.02.2019
21:35

Babi milo, što se babi snilo. Niksi i ozbiljna košarka ne idu zajedno, još da otmu Irvinga Bostonu.

avatar
mosala1983
Monday, 11.02.2019
18:25

Ако је луд да оде тамо. Има свакако бољих опција за освајање титуле.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 11.02.2019
16:01

Ne znam sto svi potenciraju ovog Ziona. Jeste decko fantastican, bice velika zvezda, ali po meni je RJ Barrett bolji iplus je 2/3, za razliku od Ziona koji je 3/4, a tu imaju Knoxa i Duranta ako dodje.