Kup - Megina ''treća sreća''?

Autor: Beta Beta
utorak 02.02.2016.
17:47
Izvor: Beta

Posle dva uzastopna finala u Kupu Radivoja Koraća, može li odlična ekipa Dejana Milojevića da ovoga puta ode i korak dalje i osvoji istorijski trofej?

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Mega Leks je igrao finale sa Zvezdom u poslednje dve godine.

"Kup je prvo u nizu takmičenje gde kreće borba za trofeje i to je sigurno najlepša stvar u sportu. Mislim da je najgora stvar da krenemo da razmišljamo o finalu, jer do tog finala imamo dva koraka koja će biti izuzetno teška", rekao je Milojević.

Mega u četvrtfinalu igra protiv Konstantina, a u eventualnom polufinalu sa pobednikom duela Metalac-Borac.

"Moramo da uđemo u utakmicu protiv Konstantina, u kojoj smo realno favoriti, bez potcenjivanja, sa maksimalnom energijom, jer jedino tako naš kvalitet može da dođe do izražaja.

Posle u polufinalu nas čeka Metalac, koja je sjajna ekipa sa sjajnim trenerom. Tek će to biti izazov. Moram da ubedim igrače da je razmišljanje o finalu nepotrebno. Treba da razmišljamo korak po korak i tako ćemo moći da ostvarimo naše ciljeve",
rekao je Milojević.

Mega se ove sezone plasirala u plej-of Jadranske lige, a Milojević je novinarima odgovorio da se ništa nije promenilo u ambicijama što se tiče kupa, uprkos boljoj sezoni.

"Meni su iste ambicije. Ja sam i prošle godine hteo da osvojim trofej, ali ga nisam osvojio. U ABA ligi smo takodje imali iste ambicije, samo smo sada ostvarili neke od njih, a prošle nismo. Tako da se ništa nije promenilo. Treba prvo da pobedimo Konstantin", rekao je Milojević.

Kup u Nišu se igra od 18. do 21. februara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke