KSS proglasio najbolje - Jelena i Bogdan obeležili 2017.

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.12.2017.
14:29
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Košarkaški savez Srbije (KSS) proglasio je u sredu najbolju košarkašicu i najboljeg košarkaša Srbije u 2017. godini.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Savez je treću gorinu za redom sproveo glasanje za najbolju košarkašicu i najboljeg košarkaša Srbije, a izbor je bio poveren novinarima najuglednijih i najtiražnijih srpskih medija.

Prema izboru žirija, koji su činile sportske redakcije svih dnevnih novina, televizija sa nacionalnom frekvencijom, radio stanica sa nacionalnom frekvencijom, informativnih agencija, kao i najuglednijih internet portala koji prate zbivanja pod obručima i specijalizovanih košarkaških emisija, najbolji u 2017. godini su Jelena Milovanović i Bogdan Bogdanović!

Najbolja košarkašica Jelena Milovanović je sa 25 od 33 glasa odnela laskavo priznanje ispred prošlogodišnjeg laureata Sonje Petrović (šest glasova) i prvog dobitnika Ane Dabović (dva glasa)!

Najbolji košarkaš Srbije u 2017. Bogdan Bogdanović je dobio čak 32 od 33 glasa, a jedan je dobio Boban Marjanović!

Jelena i Bogdan će laskavo priznanje primiti 26. decembra 2017. godine na Novogodišnjem koktelu Košarkaškog saveza Srbije u beogradskom hotelu "Kraun plaza".

Najbolji 2015. godine su bili Ana Dabović i Nemanja Bjelica, a 2016. Sonja Petrović i Miloš Teodosić.

Redakciju portala Sportske.net na glasanju je predstavljao Pavle Knežević koji je preneo stav kompletnog tima, a to je da su Jelena Milovanović i Bogdan Bogdanović bili najbolji u godini na izmaku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke