KSS odgovorio ABA ligi: "Dopis je BEZOBRAZLUK!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 08.07.2016.
15:24
Izvor: Sportske.net

Prenosimo vam u celosti odgovor koji je potpisao Dragan Đilas, predsednik KSS-a, a koji je upućen predstavništvu ABA lige.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prenosimo vam u celosti odgovor koji je potpisao Dragan Đilas, predsednik KSS-a, a koji je upućen predstavništvu ABA lige.

"Poštovani, dopis koji ste poslali Košarkaškom savezu Srbije je više nego nerazumljiv. Prvobitno sam razumeo da je to zbog jezika na kome je napisan. Velikim trudom sam dopis ipak preveo na srpski jezik, pa sam shvatio da je ipak nerazumljiv zbog visokog stepena besmislenosti i bezobrazluka kojim dopis odiše.

KSS je povukao podršku ABA ligi jer je prekršen Sporazum koji smo svi zajedno, i klubovi i savezi, potpisali pre godinu dana. Siguran sam da ćete uz malo truda naći niz članova i rečenica iz teksta koji smo zajedno uputili FIBA, a koje ste svojim odlukama prekršili.

Što se tiče finansijske odštete zbog sponzora koje ćete izgubiti, moram da priznam da mi nije jasno kako neko može da izgubi nešto što nema. A vi gospodo nemate nijednog sponzora za vašu ligu i izdržavate se samo na osnovu ogromnih sredstava koje TV Arena plaća za prava prenosa utakmica ABA lige.

Klubove iz Srbije niti želimo niti možemo da sprečavamo da igraju u takmičenju u kome oni žele. To takmičenje za nas ne postoji i zato vas najljubaznije molim da se Košarkaškom savezu Srbije ubuduće ne obraćate nikakvim dopisima, naročito ne pretnjama o kojima ćemo zvanično obavestiti nadležne organe Republike Srbije
", piše u saopštenju KSS-a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Friday, 08.07.2016
16:47

KSS je bas poslusan iz slusa naredjenja iz Hrvatske i Slovenije.

avatar
magister
Friday, 08.07.2016
16:34

Propustio sam da pročitam taj dopis ABA lige KS Srbije. Ovako je čudno, čitaš odgovor, prilično žustar, rekao bih ljutit, a ne znaš o čemu se radi. Možeš da pretpostaviš. Kao u stara vremena. Neko nešto uradi, za to zna samo mali broj ljudi, a onda, hiljade sastanaka i saopštenja preko radija i televizije, kojima se taj napada zbog toga što je uradio. A šta je uradio? E... zini da ti kažem!