KSS dobio novog sponzora, Laško zvanično pivo saveza

Autor: Pavle Knežević
sreda 21.11.2018.
12:35
Izvor: Sportske.net

Tomašević kaže da višegodišnji ugovor olakšava funkcionisanje saveza.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Košarkaški savez Srbije dobio je novog sponzora – Laško pivo, čiji će se logo nalaziti na parketu kada igra reprezentacija. Ovo je trogodišnji ugovor, za koji generalni sekretar KSS Dejan Tomašević kaže da će znatno olakšati funkcionisanje saveza.

"Ovo je velika stvar, mislim da treba da se zaista i uvek zahvalimo reprezentativcima i njihovom dobrom radu i rezultatima, mislim i na i devojke i muškarce, jer bez njihovih rezultata ovako velike kompanije ne bi dolazile do nas. Svakako da nam ovakva saradnja daje sigurnost, pogotovo kada je potpisana na više godina, a mi ćemo dati sve od sebe da rezultatima dovedemo do toga da se ugovor obnovi", rekao je Tomašević.

On je istakao da ovaj ugovor "nije samo o materijalnoj pomoći".

"Baš smo pre konferencije za novinare pričali da su nekada svi ostali savezi imali jednog ili dva velika sponozora i da je država vodila računa o tome, tako da nismo imali potrebe da se mnogo menjamo i napredujemo. Ali, nakon saradnje sa Hajnekenom i drugim našim sponzorima, mogu da kažem da smo mnogo naučili. Sa te strane i jedno veliko hvala kompaniji Hajneken, ali i drugima, koji su sa nama i već nekoliko godina. S ponosom možemo da kažemo da smo najbolji savez u zemlji", rekao je Tomašević.

KSS sponzori
Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

Gensek je zahvalio na saradnji direktoru kompanije Heineken Srbija Viktoru Gilhoferu, koji je rekao da je počastvovan ovom saradnjom.

"Dejan me lepo dočekao među svim ovim legendama u ovoj kući na zidovima i stubovima. Sada sedim pored Dejana koji je legenda i velika mi je čast što sam ovde, velika je čast i privilegija da postanemo deo ove košarkaške priče, da postanemo partner KSS-a. Košarka je deo skoro svakog života u Srbiji i strast i ljubav za ovaj sport se prenose sa generaciju na generaciju, a istorija je ispunjena izuzetnim i čudesnim rezultatima", rekao je Gilhofer.

On je podsetio na velike uspehe reprezentacije koja je pet puta bila svetski i osam puta evropski šampion, a trenutno je olimpijski, svetski i evropski vicešampion.

"To je čudesno, to je neverovatno šta Srbija radi u košarci. Ali, za snove je potrebno mnogo rada, talenta, truda i podrške. Zato je Laško ovde: bićemo partneri KSS-a i bićemo deo budućih uspeha KSS-a. Laško i KSS idu savršeno zajedno, Laško se pravi sa strašću i gradi karakter, a košarka ima mnogo strasti, i gradi karakter mladih ljudi", rekao je Gilhofer.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_Goran_
Wednesday, 21.11.2018
19:44

Pa tesko da smo trenutno olimpijski, evropski i svetski sampioni.

avatar
Z
Wednesday, 21.11.2018
19:23

Me vidim kako domace firme (drzavne/privatne) ne vide sansu u reklamiranju preko repretentacije....al dobro