Krstić: "Spreman sam, možemo do drugog mesta"

Autor: Beta Beta
utorak 02.09.2014.
14:58
Izvor: Beta

Kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić izjavio je da se oseća spremnim da nastupi protiv selekcije Brazila kao i da veruje da "Orlovi" mogu do drugog mesta u grupi "A".

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Kapiten srpskih košarkaša Nenad Krstić rekao je danas da se oporavio od povrede kolena i da se nada da će igrati na utakmici protiv Brazila na Svetskom prvenstvu.

"Spreman sam, stvarno ne znam za koliko minuta. Što se mene tiče, mogu da igram, normalno treniram i radim sa ekipom. Selektor je izjavio da nije bilo potrebe da igram ova dva meča, i nadam se da ću igrati protiv Brazila", rekao je Krstić novinarima u Granadi.

Krstić je zbog povrede kolena igrao samo sedam minuta protiv Egipta u prvom kolu Svetskog prvenstva u Španiji, a u naredna dva susreta nije igrao.

"Ima dobrih i loših dana, ali generalno sam okej. Nedostaje mi jedino ta košarkaška kondicija i spremnost, ali koleno je generalno u redu. Imam terapije svaki dan, jačam nogu i skroz je pozitivno", kazao je kapiten reprezentacije Srbije.

On je naveo da mu je žao što je njegov tim poražen od Francuske, ali da ima šansu da bude bar drugi u grupi.

"Igrali smo dobro protiv Francuske, ostaje žal što nismo dobili tu utakmicu, ali ko zna zašto je to dobro. Vidimo rasplet u grupi, igrali smo sasvim zrelo i dobro protiv Irana i očekuje nas susret za barem drugo mesto i mislim da ćemo biti spremni", rekao je Krstić.

Srbija će u narednom kolu igrati protiv Brazila.

"Brazil je stvarno dobra ekipa, sa tri centra iz NBA lige, ali nije im to osnovni kvalitet. Dobro su pokriveni i na ostalim pozicijama, dugo igraju zajedno", kazao je Krstić.

Utakmica između Srbije i Brazila igraće se sutra u 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke