Krstić sjajan, Efes šokiran!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.01.2015.
23:18
Izvor: Sportske.net

Večerašnjom utakmicom između Efesa i Turk Telekom kompletirano je 15. kolo turske TBL lige. Na kraju, veliko iznenađenje, i pored odlične partije našeg Nenada Krstića.

Twitter, Anadolu Efes
Twitter, Anadolu Efes

Povezane vesti

Najveće iznenađenje u okviru 15. kola šampionata Turske dogodilo se večeras u Istanbulu, gde je domaći Efes poražen od gostujuće ekipe Turk Telekoma sa 91-86, posle produžetka.

U prve tri četvrtine regularnog toka meča ništa nije nagoveštavalo ovakav epilog. Ekipa Dušana Ivkovića je već u prvih deset minuta stekla dvocifrenu prednost, a na ulasku u poslednju četvrtinu, Efes je vodio sa velikih 14 poena razlike - 65:51.

Međutim, zatim je usledio veliki pad u igri Ivkovićevih izabranika, njihova prednost se uveliko topila i posle 40 minuta igre i istopila - 77:77!

Ni dodatnih pet minuta ništa nije promenilo, Turk Telekom je bio u velikom naletu, Efes sve nervozniji, pa na kraju bodovi odlaze gostima.

Najbolji u ekipi Efesa bio je Nenad Krstić sa 18 poena i 10 skokova, a zapažen je bio i Dario Šarić sa 14 poena i osam skokova.

U pobedničkom timu, najefikasniji Mekoli sa 16 i Karter sa 15 poena.

Efesu je ovo četvrti poraz, uz 11 pobeda, a isti učinak na deobi prvog mesta na tabeli imaju i Fenerbahče i Darušafaka. Turk Telekom je sada na devetom mestu sa sedam pobeda i osam poraza.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Tuesday, 13.01.2015
00:24

E Krle brate mogao si jos igrati za reprezentaciju.Klasa si .Falices mnogo jer cemo tvojim napustanjem reprezentacije biti znatno oslabljeni na centru.Voleo bih da odradis taj ugovor sa Efesom i da zavrsis karijeru u tvom Partizanu.