Krstić: "Da pokažemo reakciju posle poraza od Slobode"

Autor: Beta Beta
utorak 29.01.2019.
15:54
Izvor: Beta

Prvotimac Novog Pazara očekuje da se ekipa podigne i pokaže karakter nakon poraza koji je doživela na domaćem terenu.

BETA/DINAMIK/MO
BETA/DINAMIK/MO

Povezane vesti

Košarkaš Novog Pazara Nemanja Krstić rekao je danas da njegova ekipa na predstojećem gostovanju beogradskom Beovuku 72 treba da pokaže reakciju posle poraza od Slobode na domaćem terenu.

"Malo su promenili tim, doveli neke igrače i osvežili sastav. Ozbiljniji su u odnosu na naš prethodni susret, kada smo ih ubedljivo dobili kod kuće. Mislim da neće biti lako, zbili su redove i daju sve od sebe da izbore opstanak. Sledi ozbiljno gostovanje, a mi moramo da reagujemo posle poraza od Slobode i nastavimo da pobeđujemo", rekao je Krstić.

On je ocenio da bi zaustavljanje beka Beovuka 72 Stefana Živanovića olakšalo Pazarcima put do pobede u zaostalom duelu 15. kola Košarkaške lige Srbije.

"Glavni je motor tima i na njega moramo posebno da obratimo pažnju. Treba da odigramo agresivniju odbranu, možda i uz neko udvajanje, ali o tome odlučuje naš trener (Oliver Popović). Generalno, moramo da poboljšamo agresivnost u odbrani u odnosu na poslednje utakmice. Ne smemo da dozvolimo da kući primimo skoro 100 poena", naveo je Krstić.

Novi Pazar ima drugi učinak u ligi sa 13 pobeda i četiri poraza, dok je Beovuk 72 poslednji, 14. sa tri dobijene i 14 izgubljenih utakmica.

"Cilj je da sačuvamo drugo mesto. Kreće najzanimljiviji deo sezona za nas, ali i za ostale. Biće mnogo teških gostovanja, a dolaze nam Dinamik i Borac. Pozvao bih publiku, koja je bila fenomenalna na poslednjem meču, da nastavi da nas podržava, a mi ćemo nastojati da se odužimo na terenu", kazao je Krstić.

Beovuk 72 i Novi Pazar igraju u sredu od 16.30 u Sportskom centru Šumice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 29.01.2019
18:49

To bese ovaj veliki Miskov talenat i bivsi reprezentativac...cccc