Krle kapiten pravi prvoklasnu šljivovicu, ali to je tek početak...

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.05.2017.
11:35
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić polako ali sigurno se okreće poslu koji će obavljati po okončanju košarkaške karijere.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Iako se zimus pominjao njegov povratak u Partizan, to se ipak nije ostvarilo, pa je Nenad Krstić sada maksimalno zaokupljen svojim privatnim poslom koji uspešno razvija.

Naime, kako je otkrio u izjavi za ''Kurir'', popularni Krle se bavi proizvodnjom rakije šljivovice, ali tu se neće zaustaviti, pa već planira da asortiman uskoro još više proširi.

''Kada mi se završila karijera, shvatio sam da ne mogu samo da sedim i da moram nešto da radim.

Rakija je jedan od najpoznatijih srpskih brendova, mislim da svi mi treba da radimo ono po čemu smo poznati i u čemu smo najbolji.

Imam oko 30.000 litara rakije na odležavanju, biće to prvoklasna šljivovica, a planiram da imam i kajsiju, krušku i dunju''
, objašnjava Krstić.

On je takođe otkrio da se i još jedan naš bivši reprezentativac i njegov veliki prijatelj Marko Kešelj takođe okrenuo poljoprivredi.

''U početku me je zezao i osporavao sve što radim, malo iz šale, malo ozbiljno. A evo, i on je otišao u poljoprivrednike, uzgaja borovnice'',
otkrio je Krstić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke