KRK - Zlatibor trajao poluvreme, Partizan završio posao za deset minuta!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.02.2018.
21:01
Izvor: Sportske.net

Trijumfom nad ekipom Zlatibora košarkaši Partizana kompletirali su spisak učesnika polufinala Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

KSS/Jovan Gojković
KSS/Jovan Gojković

Povezane vesti

Poslednji učesnik polufinala Kupa Radivoja Koraća u nišu biće KK Partizan NIS koji je u poslednjem četvrtfinalnom susretu opravdao ulogu favorita u duelu sa Zlatiborom.

Partizan je savladao Zlatibor rezultatom 67:54 (17:14, 15:16, 21:8, 14:16) tako da će u subotnjem polufinalu odmeriti snage sa Mega Bemaxom.

Predstavnik Košarkaške lige Srbije isprsio se tokom prvih dvadeset minuta i nagovestio da bi možda mogao da napravi problem Partizanu baš kao što je Borac to uradio u duelu sa Zvezdom, ali je na kraju beogradski sastav slavio rutinsku pobedu.

Pitanje pobednika rešeno je u uvodnih osam minuta trećeg kvartala. Zlatibor je za osam minuta ubacio dva poena, dok su izabranici Nenada Čanka za to vreme "pumpali" razliku i trasirali put ka očekivanoj pobedi.

Nenad Čanak je podelio minutažu na igrače koji su se našli u protokolu, a najefikasniji su bili Đorđe Gagić, Kvami Von i Mihajlo Andrić sa po 10 poena. Kvami Von je bio najbolji asistent (4) a Najdžej Vilijams Gos skakač (5) u pobedničkom timu.

U poraženom timu Gudžić najefikasniji sa 14 poena, pratio ga je Riznić sa 13.

Sutra su na programu polufinala. Crvena zvezda mt:s igra protiv FMP-a od 17 časova, četiri sata kasnije Partizan NIS igra protiv Mega Bemaxa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 17.02.2018
03:05

Opa. Pobeda nad Zlatiborom i apetiti rastu... Čanak se nada... Čemu? Eeeej, pa ni protiv Zlatibora ne možemo do 70 i neke ubedljivije pobede.