Krivične prijave zbog tuče na derbiju

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.04.2019.
12:02
Izvor: Sportske.net

Protiv navijača Crvene zvezde Milana Kalinića i Dalibora Krkovića policija će podneti krivične prijave zbog tuče na utakmici odigranoj u subotu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Navijač Crvene zvezde, glumac Milan Kalinić, moraće na sud zbog tuče u kojoj je učestvovao u subotu uveče u hali "Aleksandar Nikolić.

Javnost je posvedočila turobnim scenama koje su se dogodile pored terena pre početak subotnje majstorice između Zvezde i Partizana, a Više javno tužilaštvo najavilo je pokretanje postuka protiv navijača koji su učestvovali u tuči, javlja "Tanjug".

"Protiv glumca Milana Kalinića i navijača Dalibora Krkovića policija će podneti krivične prijave u redovnom postupku zbog tuče na košarkaškoj utakmici između Partizana i Zvezde koja je održana u subotu u hali 'Pionir'", rečeno je Tanjugu u Višem javnom tužilaštvu.

Krivična prijava će biti podneta protiv obojice zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskim priredbama, za koje je zaprećena kazna od tri meseca do pet godina zatvora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 08.04.2019
13:50

I treba jer onako ne smeju da se na sportskim priredbama ponasaju ni obicni navijaci, a ne javne licnosti.

avatar
babaroga
Tuesday, 09.04.2019
08:27

Slazem se da treba tako. Ali pogledaj sta se radi oko nas: predsednik jednog kluba zbog fizickog obracuna sa sudijama bude pravosnazno osudjen dve godine bavljenja funkcijom u sportu. A sada je predsednik KSS-a. Kakav je to primer za mlade generacije?

avatar
Monday, 08.04.2019
12:17

I treba. Prvo I osnovno, Kalinić nije poznati glumac, već polu glumac I polu voditelj, koji je istripovao da je hooligan. A kao drugo, posle onog sto je uradio na utakmici, trebalo bi ga kazniti vise nego ostale hooligane, jer je ipak on nekakav VIP kod nas!

avatar
Agent Provocateur
Monday, 08.04.2019
12:15

Kalinic i njegova posla, nije mu ni prvi ni poslednji put. Lep primer nema sta, ko ga poznaje zna o cemu pricam.