Kreće ono pravo - Ko će u finale Kupa Radivoja Koraća?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.02.2018.
13:29
Izvor: Sportske.net

Daleko od toga da su četvrtfinala bila neinteresantna, ali ono pravo na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća kreće u subotu popodne.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Nakon četvrtfinalnih okršaja koji su bili na programu u četvrtak i petak saznali smo koje četiri ekipe ulaze u završne borbe za "Žućkovu levicu".

Treću godinu za redom u polufinalu ćemo gledati srpske predstavnike iz ABA lige, pošto su Crvena zvezda mt:s, Partizan NIS, Mega Bemaks i FMP Železnik opravdali uloge favorita u duelima sa ekipama iz Košarkaške lige Srbije.

Drugu godinu za redom imaćemo identične polufinalne parove, pošto smo i prošle sezone gledali okršaje Crvene zvezde mt:s i FMP-a, odnosno Partizana i Mega Bemaksa.

Kao i prošle godine očekuje se da Crvena zvezda mt:s lako izađe na kraj sa FMP Železnikom, pogotovo ako se ima u vidu da je branilac trofeja umalo ispao u četvrtfinalu. Pretpostavka je da Dušan Alimpijević neće dozvoliti novo opuštanje svojim igračima. Prvi polufinalni duel počinje od 17 časova.

Drugo polufinale trebalo bi da bude znatno interesantnije. Ponovo će ekipe Nenada Čanka i Dejana Milojevića ukrstiti koplja, a ostaje da se vidi hoće li Mega prvi put u sezoni uspeti da savlada crno-bele. U 8. kolu ABA lige Partizan je u Mitrovici slavio rezultatom 102:89, dok je pre dve nedelje tim Nenada Čanka dobio Megu rezultatom 89:73.

Prošlosezonski polufinalni susret Partizana i Mega Bemaksa u Nišu završen je pobedom crno-belih (77:65) u meču koji je odličnom partijom obeležio Novica Veličković.

Drugi polufinalni susret počinje u 21 čas. Prenosi polufinalnih utakmica Kupa Radivoja Koraća obezbeđeni su na programu TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN 36
Saturday, 17.02.2018
17:59

Najaca je izjava forumasa nemanja vidic.kkczv,da ima u svojoj istoriji final four evroliga.To je mali sada meni napisao 😂😂😂pa on se meni dopada iz dana u dan sa svojim smesnim izjavama