Kreće euforija među "Delijama" - Od utorka karte za Real!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.12.2016.
12:10
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Utakmica za koju će se tražiti karta više na programu je u četvrtak, a prodaja ulaznica startuje od utorka, 20. decembra.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaške Crvene zvezde mt:s u razmaku od samo dva dana čekaju dve izuzetno zahtevne utakmice u Evroligi, a druga će biti ona na domaćem terenu protiv Real Madrida.

Najtrofejniji košarkaški klub u Evropi biće gost šampiona Srbije u četvrtak, 22. decembra, a utakmica 14. kola Evrolige na programu je od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić.

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s obavestio je navijače da će se i za ovu utakmicu u prodaji naći tek nekoliko hiljada ulaznica jer mesta moraju da budu obezbeđena za one sa sezonskim kartama.

Prodaja ulaznica počinje u utorak od 10 časova u svim poslovnicama 'Eventima', karte se takođe mogu kupiti i online na sajtu 'Eventima', po neizmenjenim cenama koje su važile i za meč sa turskom Darušafakom, ltvanskim Žalgirisom i Makabijem iz Tel Aviva.

Najjeftinije ulaznice za duel Crvene zvezde mt:s i Real Madrida koštaju 1.300 dinara, a u prodaji će se naći još karte za Partere po ceni od 2.000 dinara, Lože 2.500, 3.000 i 3.500, te za počasna mesta po ceni od 5.000 i 10.000 dinara.

Meč Crvena zvezda mt:s – Real Madrid igra se u četvrtak od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke