Kratko je bio slobodan - Bjelica ima novi klub!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.07.2018.
15:56
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica brzo je pronašao novi angažman u NBA ligi. Beli se seli u najveći grad Pensilvanije.

Beta/AP Photo/John Raoux
Beta/AP Photo/John Raoux

Povezane vesti

Kratko je Nemanja Bjelica bio "slobodan agent" u NBA ligi. Novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski preneo je tokom popodneva da je Beli već našao novi angažman.

Doskorašnji član Minesote Nemanja Bjelica karijeru će nastaviti u Filadelfiji sa kojom je dogovorio jednogodišnju saradnju!

Minesota je pre dva dana odlučila da povuče ponudu za Nemanju Bjelicu tako da je srpski košarkaš postao "neograničeno slobodan agent".

To je Nemanji Bjelici omogućilo da krene u izbor novog kluba, a pomenuti izvor tvrdi da je u pitanju Filadelfija.

Bjelicu će u Filadelfiji dočekati hrvatski reprezentativac Dario Šarić, ali i bivši član Mega Bemaxa Timoti Luvavu Kabaro.

Trostruki šampion NBA lige zauzeo je u prošloj sezoni treće mesto na tabeli Istočne konferencije, a zatim je eliminisao Majami na startu plej-ofa.

"Fili" je na kraju eliminisan od strane Bostona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stanislav Stanislasic
Friday, 06.07.2018
02:06

Bolje bi bilo da je otisao u Jutu. Kad vidim sta radi Joe Ingles u Juti, a koliko je samo Beli bio bolji od njega u Evropi i koliko je vise postigao. Ne valja , zaleteo se, da se osigura sa ugovorom. Opet ce biti rezerva.

avatar
neme
Thursday, 05.07.2018
17:36

Fala bogu ono je bilo nepodnosljivo trpiti onoliku gomilu privatnika sebicnjaka koji ti po deset minuta ne daju loptu a ti ih cinis boljim

avatar
Манда
Thursday, 05.07.2018
20:11

По мени још горе је било доласком Тибодоа, који ротира 6 играча, и онда када се један повреди, у овом случају Батлер, ускаче следећи најбољи, у овом случају Бели, и игра његове минуте, око 40, ужас од тренера.

avatar
neme
Thursday, 05.07.2018
23:18

Ma cirkus cudim se da i nije noa stigao al kad vidim viginsa u izolaciji deset napada za redom a covek nema poludistancu trojku nista odlepim a ovaj sam u cosku ko siroce al dxaba nema lopte deset min.

avatar
Sixers forever
Thursday, 05.07.2018
16:32

Dobtodosao ...

avatar
Algebrons
Thursday, 05.07.2018
16:09

Sjajan izbor i Filadelfije i Bjelice. Fila igra smislenu košarku, imaju dobar protok lopte, nemaju siledžije u ekipi (kakvi su Vigins i Tauns)... biće tu dosta otvorenih pogleda ka košu za Belog, plus će mu Braun, potpuno sam siguran u to, dati i određenu slobodu u kreaciji, jer je to trener koji je bio dugogodišnji saradnik Popoviča u San Antoniju.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 05.07.2018
19:28

Pola ekipe iz evrope.

avatar
Z
Thursday, 05.07.2018
22:22

Ne njegovoj poziciji imaju Sarica, a juce je trejdovan Cendler (sa platom od 12M, tako da verujem da i na njega racunaju), svakako bolja opcija od Minesote....srecno mu bilo

avatar
Algebrons
Thursday, 05.07.2018
19:45

Interkontinentalna ekipa jer je ipak tu dosta neameričkih igrača koji su sa ostalih kontinenate (Embid, Simons, Bolden). Sve u svemu, meni osobno jedna od najdražih ekipa u ligi; poslednje dve sezone isključivo njih pratim jer mi je interesantno to da su im lider franšize (Simons i Embid) neamerički igrači, jedino će im Fulc poremetiti tu neamričku priču ukoliko Dru Hanlen bude uspeo da mu sredi šut.