Kragujevčani nastavili sa pobedama

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.02.2017.
12:53
Izvor: Sportske.net, kkkradnicki.com

KKK Radnički ponovo obradovao svoje navijače, savladan i Priboj u ''Jezeru''.

kkkradnicki.com/Zoran Djordjevic
kkkradnicki.com/Zoran Djordjevic

Povezane vesti

U utakmici 18. kola Prve lige Zapad, kragujevački Radnički je pred svojim navijačima savladao ekipu Priboja rezultatom 86:75 (26:18, 22:17, 20:25, 18:15) u utakmici 18. kola Prve lige-Zapad.

Ovo je 15. trijumf Kragujevčana u tekućoj sezoni i trenutno su jedina ekipa sa skorom 15-3. Od direktnih rivala sa vrha tabele, vodeći Zlatar u ovom kolu gostuje Ubu, dok se međusobno sastaju ekipe sa trećeg i četvrtog mesta - Novi Pazar i Klik (svi imaju po 14 trijumfa).

Najkorisniji i ubedljivo najefikasniji igrač u pobedničkoj ekipi bio je kapiten Šamanović, koji je upisao 23 poena, sedam skokova, dve asistencije, za indeks 22.

''Prvi utisak je da sam oduševljen posetom i bodrenjem navijača - hvala im na tome. Mi smo bili pod pritiskom jer nemamo pravo na kiks, pa smo ove večeri igrali "toplo-hladno". Napravili smo +15 u prvom delu igre, ali smo potom Priboj vratili u igru. Moraćemo te sitne greške da ispravimo pred najbitniji meč koji nas za dve nedelje čeka u Arilju.

Protivniku čestitam na srčanoj borbi i fer ponašanju, a veliku zahvalnost upućujem navijačima i svim prijatelja kluba koji su nas bodrili i tako vodili do 15. pobede u sezoni'',
izjavio je Šamanović.

U listu strelaca kao dvocifreni kod pobednika upisali su se: Popović - 14 poena (12 skokova), Tešanović - 11, Nikolić - deset. Među poenterima bili su još: Beočanin i Milosavljević - po osam poena, Arnaut - šest poena (12 skokova, sedam asistencija), Vasilić i Erac - po tri. U ekipi Priboja predvodnici su bili: Ćirović - 18 poena, Masalušić - 16, Luković - 13

U Prvoj ligi-Zapad sledi dvonedeljna pauza, ali Kragujevčani će pauzu aktivno iskoristiti.

''Odigraćemo jednu kontrolnu utakmicu sledećeg vikenda. Mi smo mislima već u Arilju gde gostujemo Kliku koji nas je porazio jesenas u Jezeru. Njih u ovom kolu čeka duel sa Novim Pazarom, dakle okršaj direktnih rivala za titulu. Jedna od te dve ekipe ostaće sa pobedom manje iza nas.

To su te ključne utakmice u ovoj sezoni, videćemo da li će neko od rivala da kiksne kao što se nama desilo u Bajinoj Bašti. Uveren sam da ćemo u tom narednom kolu, kad igramo derbi, odigrati još bolje nego večeras kada smo upisali 15. trijumf. Nekako nam više leže ti mečevi sa visokim ulogom za obe ekipe. Najbitnije je da držimo kontinuitet dobrog rada u klubu, da treniramo jako, jedino tako možemo da ostvarimo ambiciju'',
poručio je trener Radničkog Zoran Milovanović, a prenosi zvanični klupski sajt.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Juventino SS
Sunday, 12.02.2017
16:55

Bravo moji Kragujevčani.

avatar
Sunday, 12.02.2017
15:39

Рутинска победа, дизали смо предност и на 17, они спуштали на 5, али даље нису могли - реално смо боља екипа... следећи меч (гостовање у Ариљу) нам је можда кључан!