Košarkaši Zvezde oprezni, stiže tim u naletu

Autor: Beta Beta
utorak 01.01.2019.
17:38
Izvor: Beta

Košarkaši Crvene zvezde počeće sutra drugu fazu Evrokupa, a trener Milan Tomić i igrači su istakli važnost podrške navijača protiv Limoža.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde počeće sutra drugu fazu Evrokupa, a trener Milan Tomić i igrači su istakli važnost podrške navijača protiv Limoža.

"Moramo da igramo dobru utakmicu u dobrom ritmu. Protiv Budućnosti smo igrali bez nekoliko igrača koji su bili bolesni, roviti ili povredjeni. Videćemo na koga pred ovaj meč mogu da računam", rekao je Tomić u najavi utakmice.

Zvezda će u sredu utakmicom protiv Limoža u Beogradu početi drugu fazu Evrokupa.

"Igraćemo protiv ekipe koja je u dobrom momentu, u seriji od šest pobeda nakon promene trenera. Igraju brzo sa puno kontranapada, atletski su jaki i izuzetno visoki kao ekipa na svim pozicijama", kazao je Tomić.

Junak u pobedi protiv ekipe Budućnosti Strator Perperoglu rekao je da je utakmica protiv Limoža veoma važna.

"Pogotovo je važna jer igramo pred našim navijačima. Pozvao bih navijače da nas podrže i ispune halu na toj utakmici kao protiv Budućnosti jer se pokazalo koliko nam znače. Nadam se da će nastaviti da dolaze u velikom broju", rekao je Perperoglu.

Kapiten ekipe Branko Lazić je kazao da je grupa Evrokupa teška i da nijedna utakmica neće biti laka.

"Igrali smo već sa francuskim ekipama. U pitanju je jedna dobra, atletska ekipa i sigurno da će želeti da pokažu da nisu slučajno u Top16 fazi. Ipak, želimo da pred našim navijačima odigramo još jednu dobru utakmicu i startujemo sa dobrim rezultatom", kazao je Lazić.

Dejan Davidovac je dodao da je utakmica protiv Budućnosti bila pravi test za početak druge faze Evrokupa.

"Limož je sigurno dobra ekipa čim je našla svoje mesto. Tipična francuska ekipa koja igra u tranziciji, atletski jaki. Imali smo već prilike da se susretnemo sa francuskim ekipama u grupnoj fazi pa znamo šta možemo da očekujemo. Grupa je teška, ali daćemo sve od sebe i zato je važno da dobro počnemo jer nas čekaju dva teška gostovanja u Španiji. Valensija i Unikaha su evroligaške ekipe, ali i mi smo prošle godine igrali Evroligu. Sigurno da je to najjača grupa u Top16 fazi, ali bićemo spremni", naveo je Davidovac.

Utakmica će se igrati u sredu od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barbaroga
Tuesday, 01.01.2019
18:59

Mislim da bi rukovodstvo trebalo da bude fokusirano na EK, da se da maksimum. U ABA ligi smo vec obezbedili prvo mesto i moze da se igra opustenije i odmore neki kljucni igraci.