Košarkaši osvetili fudbalere Zvezde, ako se po jutru dan poznaje... (TVITOVI)

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.01.2020.
20:59
Izvor: Sportske.net

Nisu navijači Zvezde mogli da zamisle bolji početak 2020. godine.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde su pred svojim navijčima u "Štark areni" savladali ekipu minhenskog Bajerna sa ubedljivih 93:63.

Već sredinom prvog kvartala je postalo jasno da će ovo biti veče za pamćenje, Bajern je meč otvorio serijom 7:2, ali je usledio Zvezdin odgovor i serija 14:2 za +7.

Nisu se tu košarkaši Zvezde zaustavili, na prvi odmor su otišli sa +12, u drugom kvartalu su stekli višak od 22 poena pred poluvreme.

Treću deonicu je trojkom otvorio Bili Beron i postajalo je jasno da je pitanje pobednika već rešeno, "crveno-beli" nisu puštali gas, na poslednju pauzu se otišlo sa +25 u korist ekipe Dragana Šakote.

U poslednjoj deonici smo gledali odrađivanje posla, ali Kevin Panter nije imao milosti, gledao je maksimalno da iskoristi svoje minute na debiju, pa je imao svoj šou, napravio je seriju poena i odveo Zvezdu do viška od čak 34 poena.

Na kraju ubedljiva pobeda, debitant Panter je uz Brauna na kraju bio i najefikasniji, ubacili su po 15 poena, ali je glavni utisak to što je Zvezda fantastično raspodelila minutažu i poene, Bajern večeras nije imao šansi.

Navijači su prezadovoljni, ističu da je ovo bila osveta za fudbalere koji su doživeli dva ubedljiva poraza od Bajerna u Ligi šampiona, a veruju i da bi ovo mogla da bude godina za pamćenje.























Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 03.01.2020
03:01

Bravo, Zvezdo, bravo Svetinjo, bravo Institucijo, bravo ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
Benz9
Thursday, 02.01.2020
22:27

Gdje su sad miševi što su otpuštali Šakotu, Davidovca i ekipu...