Košarkaši Mege se nadaju podvigu protiv Zvezde

Autor: Beta Beta
subota 23.12.2017.
16:43
Izvor: Beta

Košarkaš Mega Bemaksa Stefan Sinovec rekao je danas da utakmica sa Crvenom zvezdom dolazi u nezgodnom trenutku, ali da se njegova ekipa nada podvigu protiv jedne od ekipa iz, kako je naveo, evropskog vrha.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

"U nezgodnom trenutku nam dolazi najteži protivnik koji će sigurno želeti da pokaže reakciju posle dva poraza u Evroligi. Igramo protiv ekipe koja nije samo u vrhu ABA lige, već i u evropskom vrhu. Izlazimo na teren sa velikom nadom u podvig", rekao je Sinovec za klupski sajt.

Košarkaši Mege igraju u ponedeljak od 18 časova u Sremskoj Mitrovici protiv Crvene zvezde, utakmicu 13. kola ABA lige.

"Pokušaćemo da iskoristimo naše prednosti, a to su mladost i više treninga. Od odbrane sve polazi i ako tu odigramo na najvišem nivou i uspemo da uvedemo utakmicu u neizvestan finiš, onda je sve moguće", ocenio je Sinovec.

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je važno da njegova ekipa odigra dobro u odbrani protiv crveno-belih.

"Dočekujemo Crvenu zvezdu koja je prvi favorit za osvajanje ABA lige. Imaju izuzetno kvalitetan tim koji je spoj iskusnih i mladih igrača. Potrebno je da odigramo agresivnu odbranu sa mnogo energije u igri. Bitno je da damo sve od sebe u ovom meču, a za šta će to na kraju biti dovoljno, videćemo", naveo je on.

U predstojećoj utakmici Milojević zbog povreda neće moći da računa na Ognjena Čarapića i Nikolu Miškovića.

Kako se navodi na klupskom sajtu, košarkaši Mege će u toj utakmici, kao i u tri naredna meča, igrati u specijalnoj prazničnoj garnituri dresova.

Posle 12 kola u ABA ligi Mega ima skor od četiri pobede i osam praza, dok je Crvena zvezda na deobi prvog mesta sa 10 pobeda i dva poraza. U prvoj utakmici u ovoj sezoni, Zvezda je u Beogradu pobedila Megu sa 90:80.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke