Košarkaši Mege jedva dočekali, od danas ponovo u hali!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 18.05.2020.
17:17
Izvor: Beta

Košarkaši Mega Bemaksa počeli su danas sa treninzima u hali posle pauze izazvane pandemijom korona virusa.

Mega Bemax/Ivica Veselinov
Mega Bemax/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Kako je saopštila Mega, uz poštovanje svih zdravstvenih mera zaštite, od prvotimaca su trenirali Nikola Mišković, Andrija Marjanović, Luka Ašćerić, Marko Simonović, Luka Cerovina i Nikola Tanasković.

Njima su se priključila pojačanja iz OKK Beograda, među kojima je Aleksandar Langović koji je ove sezone igrao na dvojnu licencu, Karlo Matković, Mihailo Jovičić i Marko Kljajević. Ekipi su trenutno pridruženi i igrači iz juniorskog pogona Mege, Mihailo Mušikić, Luka Paunović i Nikola Djurišić.

Tokom trajanja mera izolacije, košarkaši Mege su trenirali u kućnim uslovima po specijalnim nedeljnim programima koji su dobijali od kondicionog trenera Marka Sekulića.

Stručni štab Mege napravio je plan rada čiji će cilj biti individualni razvoj igrača, a u zavisnosti od odluke o nastavku ili prestanku takmičenja u ABA ligi i Superligi, kao i obaveznim i preporučenim zdravstvenim merama zaštite, plan rada će biti usklađen.
Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noname
Monday, 18.05.2020
19:21

proverite samo nivo vitamina D i imunolosku sliku, vidite kako su u Zvezdi igraci ruinirani tokom pauze, mozda je jos kod nekog slicna situacija.