Košarka u senci fudbala - Zvezda traži nastavak pobedničkog niza na severu 'Apenina' (20.30)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.10.2018.
09:38
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mt:s pokušaće večeras da savladaju ekipu Breše i time nastave seriju pobeda na startu nove sezone.

eurocupbasketball.com/Crvena zvezda mt:s
eurocupbasketball.com/Crvena zvezda mt:s

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije odlično je otvorio novu sezonu, pošto je nakon osvojenog trofeja u ABA Super kupu uspeo da naniže sedam pobeda u dva takmičenja.

Zvezda je do sada upisala četiri trijumfa u ABA ligi i tri u Evrokupu, a upravo će u drugonavedenom takmičenju večeras odmeriti snage sa italijanskom Brešom u gostima.

Četa Milana Tomića otputovala je juče u Milano, odakle je autobusom nastavila do konačnog odredišta.

Protivnik Crvene zvezde mt:s ne zna za pobedu u Evrokupu, to je podatak koji trener Milan Tomić označava kao otežavajuću okolnost za njegov tim pred večerašnji susret.

Breša nije tim koji može da ugrozi crveno-bele ukoliko Zvezda bude igrala na željenom nivou, a to potvrđuju i reči prvotimca Armanija Nemanje Nedovića koji će najverovatnije prisustvovati utakmici.

"Mi smo igrali protiv njih u Super kupu i sigurno da nemaju kvalitet koji bi mogao da ugrozi Zvezdu. Ako crveno-beli budu igrali kao do sada i ako ispoštuju dogovore, siguran sam da mogu i do brejka u Breši", rekao je Nedović za "Žurnal".

Najveća opasnost za Zvezdu mogao bi da bude iskusni Dejvid Mos koji i sa 35 godina predstavlja najveću snagu italijanskog sastava.

Utakmica u "Palaleonesi" počinje u 20 časova i 30 minuta, a direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Sportklub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke