Korona - Bilo, pa prošlo? Nove informacije o Jokiću!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.06.2020.
10:19
Izvor: Sportske.net, Nova.rs

Otac naše NBA zvezde oglasio se posle jučerašnje zabrinjavajuće vesti.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Jučerašnji dan bio je košmaran kada su u pitanju naši najbolji sportisti, prvo je Novak Đoković potvrdio da je pozitivan na koronavirus, a onda je ista informacija stigla i kada je u pitanju Nikola Jokić.

Njih dvojica su nedavno bili zajedno na košarkaškoj utakmici u Beogradu, koju je Mega Bemaks organizovala povodom odlaska Dejana Milojevića iz njihovog kluba.

S obzirom da je tamo bio i Nikola Janković iz Partizana, za koga je još ranije utvrđeno da je pozitivan na ovaj virus, mnogi veruju da je i na toj utakmici došlo do širenja zaraze.

Ono što je neobično u celoj priči je da se ispostavilo da je Jokić već nekoliko dana zaražen, a da se to do juče nije ni znalo dok nije stigla informacija iz Amerike.

Danas se na tu temu oglasio Jokićev otac Branislav u razgovoru za ''Nova.rs''.

''Dobro smo svi, Nikola je dobro. Prošlo je nedelju dana… To što je imao je prošlo. Nema nikakve simptome, tu je sa nama i sve je u redu'', izjavio je on.

Jokić je zbog koronavirusa odložio svoj povratak u Ameriku, ali najvažnije je da se on oseća dobro i da će se vrlo brzo vratiti uobičajenim aktivnostima.
-
baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke