Kori Volden izabrao ''najbolje''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.07.2020.
17:17
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Njegov transfer izazvao je najveći potres tokom letnje košarkaške pijace u regionu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Na zaprepašćenje navijača Partizana, američki plejmejker Kori Volden odlučio je da ovog leta ne samo napusti crno-bele, nego i da se preseli u redove najvećeg rivala, Crvene zvezde.

Transfer je nedavno ozvaničen, a u javnosti se pojavila i informacija da je Volden toliko želeo u Zvezdu posle ponude koju je od crveno-belih dobio, da je navodno sam platio obeštećenje Partizanu.

Zvezda se u međuvremenu i dodatno pojačala, stiglo je još nekoliko atraktivnih i kvalitetnih pojačanja iz inostranstva, poput Džordana Lojda, Lendrija Noka, Lengstona Hola, a najnoviji transfer je povratak Marka Simonovića u Crvenu zvezdu.

Posle ozvaničenja saradnje sa crveno-belima, Simonović je u razgovoru za ''Novosti'', između ostalog prokomentarisao i sva ostala pomenuta Zvezdina pojačanja.

Govoreći o Voldenu, Simonović je naglasio da je Amerikanac napravio ''najbolji izbor''.

''Mislim da se radi o sjajnim igračima, pre svega odličnim momcima. Najmanje znam o Holu, Lojd i Noko su prava pojačanja za agresivnu brzu košarku. Znam da su mnogi bili zainteresovani za Voldena, drago mi je što se odlučio za najbolje'', smatra Simonović.
-
baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke