KONAČNO - Hečer izašao iz bolnice, jedva čeka povratak na teren!

Autor: Darko Mitrović
subota 25.02.2017.
10:42
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Prvi konkretni nagoveštaj popravljanja kadrovske situacije u Partizanu, koja je postala alarmantna u proteklih nedelju dana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U kakvim je Partizan problemima, najbolje se moglo videti sinoć, tokom utakmice protiv Zadra, kada cu crno-beli nastupili bez trenera Džikića, zatim Hečera, Marinkovića, Koprivice, Karahodžića, Ratkovice, Gordona, a kapiten Novica Veličković je zbog problema sa kolenom proveo u igri svega četiri minuta.

Ipak, igrači koji su bili na raspolaganju pomoćnom treneru Nenadu Čanku, uspeli su da ostvare cilj i u dramatičnoj završnici slave sa 87:86.

Narednu utakmicu Partizan igra već u ponedeljak protiv Mega Leksa, a prvi znak da bi situacija mogla da bude bolja u narednom periodu, jeste jučerašnji izlazak Vilijama Hečera sa bolničkog lečenja na VMA.

Tim povodom, on je na Instagramu poručio da jedva čeka povratak na teren.

''Prethodna nedelja bila je jedna od najtežih u mom životu. Boreći se sa ozbiljnom bolešću, morao sam da gledam svoju ekipu kako se muči bez mene. Ali, moj Bog je dobar i na putu sam oporavka. Jedva čekam da se fratim na teren'', poručio je Hečer, što možete da vidite OVDE.

Ali, za razliku od njega, Kenan Karahodžić, koji je doživeo povredu oka u meču sa PAOK-om u Solunu, ostao je i dalje na bolničkom lečenju, prenosi ''Žurnal''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bafana
Sunday, 26.02.2017
16:11

Ma mora da se folirao...

avatar
Lazar Grobar
Saturday, 25.02.2017
11:49

Napokon ćemo imate pleja koji ima mu*a da šutne za 3,i koji zna da pogodi.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 25.02.2017
11:47

Who poisoned all of them?!