Konačno, Bjelica!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 01.09.2019.
15:27
Izvor: Sportske.net

Dobre vesti stižu iz Kine.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaš Srbije Nemanja Bjelica biće spreman za sutrašnji meč sa Filipinima, potvrdio je član Sakramenta u razgovoru sa novinarima u Kini.

Nemanja Bjelica je zbog upale tetive na kolenu morao da propusti susret za Angolu, ali će biti spreman za narednu utakmicu.

"Nisam trenirao nekih 5,6 dana sa ekipom, već individualno i nadam se da ću biti spreman za sutra. Odigrali smo odlično protiv Angole, ozbiljno smo shvatili turnir i nadam se da ćemo tako nastaviti pošto nam je to možda i ključna utakmica", rekao je Bjelica.

Na pitanje da li će pauza negativno uticati na njega nije bio zabrinut.

"Pa videćemo sutra, šalim se... Nisam ništa propustio, možda mi treba malo da uđem u ritam. Ništa potcenjivački, ali dobro je što je sledeći meč upravo sa Filipinima i nadam se da ću se kroz tu utakmicu spremniti za Italijane, a posle ide druga faza...", napomenuo je Bjelica koji se nije mnogo bavio protivnikom.

"Nisam ih mnogo gledao, ali Angola zaista nije toliko loša, već smo mi odigrali fantastično, pogodili te neke šuteve na početku. Filipini su malo niža ekipa i više trče i trebalo bi da to ozbiljno shvatimo od početka i neće biti problema. To je više pitanje za Saleta, ali ja bih voleo da odigram malo da osetim malo parket i utakmicu i teren i sve što ide uz to", kazao je Bjelica.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke