Konačna odluka i zahvalnica - Evo kada Zvezda gostuje u Zagrebu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.11.2016.
19:35
Izvor: Sportske.net

Direktor košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s Davor Ristović zahvalio se večeras u šampiona Srbije KK Ciboni na razumevanju i prihvatanju da subotnji meč bude odložen.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Utakmica devetog kola regionalne košarkaške lige izmežu Cibone i Crvene zvezde mt:s bila je otkazana zbog nemogućnosti da gosti stignu u Zagreb, ali je zatim zakazana za nedelju uveče.

Na zvaničnom sajtu ABA lige potvrđeno je da će utakmica biti odigrana 13. novembra od 21 čas što je 26 časova kasnije u odnosu na prvobitno predviđen termin.

Odlaganje i pomeranje utakmice moguće je samo u slučaju da oba kluba daju pristanak, zbog čega su u Zvezdi jako zahvalni Ciboni koja je imala razumevanja za novonastalu situaciju.

Direktor KK Crvena zvezda mt:s Davor Ristović večeras je na "tviteru" zahvalio KK Cibona na razumevanju i tome što je prihvaćeno da se utakmica pomeri za nedelju od 21 čas.

Podsećamo da su crveno-beli noć proveli u Kazanju "zarobljeni" na aerodromu posle utakmice sa Uniksom u okvur 6. kola Evrolige. Tek danas popodne ekspedicija KK Crvena zvezda mt:s stigla je u Moskvu odakle će produžiti ka Zagrebu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke