Komšije žele Svetislava Pešića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.02.2017.
09:53
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni košarkaški stručnjak Svetislav Pešić uskoro bi trebalo da dobije još jednu ponudu za novi angažman, pošto je jedan od komšijskih saveza zainteresovan za popularnog Karija.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Upravni odbor Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine dobio je na jučerašnjoj sednici još jedan predlog od Stručnog saveta u vezi novog selektora.

Pored imena koja su prethodih dana bila dovedena u vezu sa preuzimanjem selekcije Bosne i Hercegovine na spisku se nalazi i proslavljeni srpski stručnjak Svetislav Pešić.

Bivši selektor Nemačke i Jugoslavije nema angažman više od pola godine, pošto je kormilo minhenskog Bajerna prepustio Saši Đorđeviću usled zdravstvenih problema koje je u međuvremenu rešio.

Nije tajna da je u prethodnom periodu Svetislav Pešić imao sijaset ponuda različitih klubova sa "Starog kontinenta" ali Kari nikome nije dao pozitivan odgovor.

Na čelnicima Saveza BiH je da upute ponudu Svetislavu Pešiću, ukoliko ga žele za selektora, a na proslavljenom stručnjaku ostaje da odluči hoće li prihvatiti poziv.

Svetislav Pešić je kao selektor vodio reprezentacije Nemačke i Jugoslavije i ima tri zlatne medalje sa Evropskih i Svetskog prvenstva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nikoletina bursac
Thursday, 02.02.2017
12:02

FBIH hoce Pesica. Opste je poznato da sportisti iz RS igraju za Srbiju.