Kome treba Irving - Kavsi imaju plan za totalnu dominaciju!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 03.09.2017.
13:29
Izvor: Sportske.net

Ostali su bez Irvinga, ali se čini da bi naredne sezone mogli da budu i jači.

Beta/AP Photo/Darron Cummings
Beta/AP Photo/Darron Cummings

Povezane vesti

Kajri Irving je i zvanično predstavljen kao novo pojačanje Boston Seltiksa, trejd je obavljen, a Kavalirsi su u zamenu za "ujka Drua" dobili Ajzeu Tomasa, Džeja Kraudera, Tonija Žižić, kako i pik prve runde Bruklin Netsa sa narednog drafta, a naknadno je izboksovan i pik druge runde Majami Hita sa drafta 2020. godine.

Kavsi su tako dobili direktnu zamenu za Irvinga u vidu Tomasa, sjajno pojačanje u defanzivi u Džeju Krauderu, koji će dati i koji minut više odmora Lebronu Džejmsu, a možda je i najvažnija stvar koju su dobili u ovom trejdu pomenuti pik Bruklina.

Očekuje se da pik Netsa bude među prvih deset na narednom draftu, mogao bi i među tri, sve će zavisiti od rezultata ove franšize naredne sezone.

Kavsi bi tako mogli da dobiju nekog mladog igrača naredne godine, ali bi pomenuti pik mogli da iskoriste u novom trejdu.

Naime, Nju Orelans Pelikansi su zainteresovani za Imana Šamperta, posebno nakon povrede rukija Frenka Džeksona, koji bi mogao da propusti i čitavu sezonu.

Klivlend je tako došao na ideju, spremni su da Pelikansima ponude Šamperta i pik Netsa sa narednog drafta, u zamenu za bivšeg košarkaša Sakramenta DeMarkusa Kazinsa.



Popularni "Bugi" je minule sezone u velikom trejdu Pelikansa i Kingsa završio u Nju Orleansu, ovog leta je tandemu Dejvis-Kazins prikljućen i Ražon Rondo, pa u franšizi iz Nju Orleansa veruju da bi ove godine mogli do plej-of mesta.

Deluje da nisu spremni da se odreknu Kazinsa, čitavu predsezonu posvetili su pripremanjem terena za pomenuti centarski tandem, ali bi insistiranje Kazinsa moglo da promeni situaciju.

Činjenica je da sa sve Kazinsom, Dejvisom i Rondom Pelikansi sa pravom mogu da se nadaju plej-ofu, ali ne i nečemu većem od toga. Ovako bi u trejdu sa Kavsima dobili kvalitetnog defanzivca na bekovskim pozicijama, kao i priliku da na narednom draftu izaberu neku buduću zvezdu NBA lige.

Kazins bi svakako voleo da zaigra sa Lebronom i družinom, kako bi njegovim dolaskom u Ohajo, Klivlend definitivno "bacio rukavicu" Voriorsima.

Zamislite samo petorku, Ajzea Tomas - Džej Ar Smit - Lebron Džejms - Kevin Lav - DeMarkus Kazins, sa sve Derikom Rouzom, Korverom, Tristanom Tompsonom, Krauderom i Džefom Grinom na klupi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Monday, 04.09.2017
00:12

Sa ovakvom postavom..4:1 za Woriorse.nKad malo bolje razmislim..da naprave All star tim NBA..protiv Woriorsa tesko mogu vise od 2 pobede.

avatar
quaresma07
Monday, 04.09.2017
07:49

Misliš da ekipa Westbrook-Harden-James-Davis-Cousins sa Irvingom, Taunsom, Vajtsajdom, Jokarom, Lenardom, Džordžom, Antetokumpom, Lilardom, Volom, Ajzeom ne bi imala šta da traži protiv Voriorsa? Ne bih bio tako siguran.

avatar
Red blood
Thursday, 07.09.2017
06:16

Ta ekipa koju si nabrojao bi svaki napad igrala 1 na 5 protiv Woriorsa.nKad procitam WESTBRUK,HARDEN I DZEJMS..dalje ne moram..vec je tuca za loptu.Kraj.

avatar
barbaroga
Sunday, 03.09.2017
15:55

Bas ce Pelikansi da pristanu na ovo .... a taman i da im dodje Kazins titulu videti nece.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 03.09.2017
15:48

hahahaha kako neki ljudi percepiraju pikove to je haos...Kakvu buducu zvezdu,sta pricate to,oni imaju buducu-sadasnju zvezdu Entoni Dejvisa,njima treba tim ozbiljni ne pikovi...Kao da je moguce uzet na draftu boljeg igraca od Kazinsa,smijesno...samperta necu ni da komentarisem,to je posebna vrsta noob-a

avatar
Spartanac96
Sunday, 03.09.2017
15:42

Premalo nudi klivlend zauzvrat, valjda nisu ludi u nju orleansu da prihvate

avatar
Salvatore
Sunday, 03.09.2017
14:41

Hahahaha, ma dovedite i Entonija i Dejvisa i Westbruka i Vola i Hardena i dajte njihovim klubovima slabije igrace i pikove, slobodno, to je posteno. Ubice vas Voriorsi, ovo nisu trejdovi, ovo je pljacka. Svi igraju za sicu u Kavsima a drugima traze nenormalne pare, sramota. I da uzmete all star petorku, a to je ova petorka u tekstu, opet ce naici na tim koji igra srcem i hrabro, timski igraju

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Sunday, 03.09.2017
13:47

Pa nisu ludi da pristanu ba ovo

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 03.09.2017
14:40

Demarkusu ugovor ističe na kraju sezone i izvjesno je da neće ostati u Nju Orleansu, ovako dobijaju Šamperta koji je solidan igrač, a dobijaju i dobrog pika koji će biti top 5. Možda i prihvate uz još par pikova..

avatar
Pink Floyd
Monday, 04.09.2017
01:40

Nece ni AD cekat vjecno da naprave nesto sto lici na tim. Ukoliko budu vjecno trejdovali igrace za pikove i postavljali igrace nivoa Evrolige oko njega otic ce prvom prilikom.

avatar
Nenad Maslarević
Sunday, 03.09.2017
15:22

ovo uopste nije ludo, pitanje je dal ce pelikani uopste u plejof, a i ako udju ispadaju u prvoj rundi, ko drugo cousinsu istice ugovor i verovatno ce otici, tako da je bolje da uzmu tog pika koji bi trebao biti top 3 i krenu u rebilding, al ako se to desi, onda mislim i da ce AD bit trejdovan