Kome je smetala srpska trobojka sa Svetog Stefana?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.07.2016.
14:28
Izvor: Sportske.net

Zastava koju su srpski navijači iz Crne Gore doneli sinoć u "KombankArenu" uklonjena je tokom drugog poluvremena a razlog za njeno skidanje još uvek nije poznat.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Polufinalni duel reprezentacija Srbije i Češke na Olimpijskom kvalifikacionom turniru u Beogradu u petak je pratilo 12.793 navijača, a među njima je bilo onih koji su doputovali iz Crne Gore i Republike Srpske.

Dve velike zastave iz Banja Luke i sa Svetog Stefana bile su postavljene na severnoj tribini, ali je tokom drugog poluvremena zastava srpskih navijača iz Crne Gore uklonjena.

Ljudi koji marljivo rade svoj posao u organizaciji turnira nisu mogli da nam daju odgovor zašto je zastava uklonjena, a pretpostavili su da je razlog mogao da bude to što je dobrim delom zakanjala pogled onima koji su sedeli u loži između sekotra 200 i 400.

Objašnjenje da zastava prekriva logo takmičenja ne pije vodu jer su navijači iz Banjaluke na svim dosadašnjim mečevima postavljali zastavu dugu oko deset metara pa nisu imali sličnih problema.

Navijači RS
Foto: Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Treba uzeti u obzir i to da je obezbeđenje na ulazu dalo dozvolu da zastava bude uneta u dvoranu jer na njoj nije bilo nikakvih pogrdnih natpisa pa posle svega ostaje pitanje zašto je kasnije intervenisalo i uklonilo je.

U prilogu se nalazi snimak sa kraja meča kada je publika pozdravljala "Orlove" na kom se vidi da zastave više nema na tribini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Saturday, 09.07.2016
17:47

Sta se zeli ostvariti sa ovako ociglednim falsnim izvestajem sa polufinalne utakmice izmedju Srbije i Ceske !? Obratite paznju na semafor i sve ce vam biti jasno.

avatar
mixa_sportske
Saturday, 09.07.2016
19:17

Požurili ste da optužite da pravimo "falširani izveštaj" a niste uzeli u obzir da je pre druge polufinalne utakmice odigran duel Letonije i Portorika. Slika je nastala u četvrtoj četvrtini tog meča tako da vaš komentar nije na mestu.

avatar
Vasilije69
Saturday, 09.07.2016
17:17

Svi smo mi Srbi, pozdrav iz Pg

avatar
Realan tip
Saturday, 09.07.2016
15:03

Republika Srpska+Republika Srpska Krajina+Republika Srbija=BESKRAJNA LJUBAV I JEDNISTVO!!!

avatar
Realan tip
Saturday, 09.07.2016
16:47
avatar
Čika Marko
Saturday, 09.07.2016
14:38

Prva slika nije sa iste utakmice...