Kome će treća biti sreća? TV prenos na dva kanala, Zvezda objavila novo saopštenje na dan utakmice!

  • Autor: Darko Mitrović

  • 15. jun 2019.

  • 11:08

  • Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

  • facebook
  • twitter
  • email

Večeras se nastavlja finalna serija plej-ofa Superlige Srbije.

Kome će treća biti sreća? TV prenos na dva kanala, Zvezda objavila novo saopštenje na dan utakmice!
Foto: BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
Posle prve dve utakmice rezultat je 1:1 u pobedama, a večeras će u ulozi domaćina biti Crvena zvezda.

Ovoga puta, najavljen je prenos ne samo na TV Arena Sport koja je i do sada prenosila sve mečeve, nego i na O2 televiziji, a početak meča zakazan je za 19 časova u dvorani ''Aleksandar Nikolić''.

Ovog prepodneva, na dan utakmice, Crvena zvezda je objavila i novo saopštenje, ujedno i apel za navijače da što ranije dođu na utakmicu, ali treba imati u vidu da su uslovi u dvorani ovih dana pakleni, gotovo nehumani, kako za igrače, tako i za publiku. Hajde da se nadamo da će večeras biti nešto prijatnije...

Na Zvezdinom sajtu se navodi da je u petak održan sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici Policije, BIA, ostalih bezbednosnih struktura zaduženih za ovu utakmicu, kao i predstavnici KK Partizan i direktor KLS.

Tim povodom i današnje saopštenje crveno-belih koje u nastavku prenosimo.

''Za meč koji se igra u dvorani 'Aleksandar Nikolić' vlada veliko  interesovanje navijača Crvene zvezde, a i ovom prilikom u hali će biti samo pristalice crveno-belih, a medju njima i dosta bivših igrača našeg kluba i članovi našeg Sportskog društva koji žele da pruže podršku našim košarkašima.

KK Crvena zvezda mts i ovom prilikom, apeluje na sve kojima je crveno-bela boja pri srcu, da prepoznaju važnost trenutka i utakmicu, u kojoj svojom podrškom mogu da budu dodatna snaga i šesti igrač košarkašima Crvene zvezde, koji u finišu vrlo naporne sezone žele da dođu i do trećeg trofeja.

KK Crvena zvezda mts podseća sve koji dolaze u subotu uveče u dvoranu "Aleksandar Nikolić” da fer i sportski bodre naš tim, ne bacaju nikakve predmete u teren i zaista budu podrška našim igračima, ali i da se ne spuštaju na nivo nekih, koji utakmice i sportske terene vide kao kao poligon za vređanje, uvrede protivnika i morbidne predstave. Jer mi smo Crvena zvezda!

Takođe klub apeluje da svi koji poseduju ulaznice za ovu utakmicu, da krenu ka dvorani znatno ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sporovođene na ulazima. Kapije dvorane "Aleksandar Nikolić” otvaraju se u 17 časova.

Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018.godine kupovinom svoje sezonske karte.

DA PONOVO GRMI CELA HALA!

Da napravimo atmosferu po kojoj smo poznati mnogo dalje od ovih prostora, da pomognemo ekipi da dođe do nove pobede i da na taj način pošaljemo najbolji odgovor!  ZA SLAVU NAŠE CRVENE ZVEZDE!

KK Crvena zvezda'', navodi se u saopštenju.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari