Kokoškov zasukao rukave, prvo jedan veliki spisak

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 23.11.2019.
12:23
Izvor: Sportske.net, RTS

Igor Kokoškov kreće u svoju misiju.

Beta/AP Photo/Matt York
Beta/AP Photo/Matt York

Povezane vesti

Novi selektor reprezentacije Srbije Igor Kokoškov je u intervjuu Aleksandru Žigiću, novinaru Radio televizije Srbije, rekao da je spreman da započne novu avanturu u reprezentaciji naše zemlje.

"Ništa novo se ne počinje, nastavlja se kontinuitet. Trener i selektor su samo servis nacionalnog tima, a moja želja je da nastavimo put koji je nacionalni tim imao svih ovih decenija", rekao je on.

Nije jedini pomoćni trener u NBA ligi, slična situacija je zadesila i Breta Brauna i Serđa Skariola.

"To nije lako ni za trenere ni za igrače, ali su situacija sa Serđom Skariolom, koji je pomoćni trener u Torontu, kao i odluka Breta Brauna da se vrati u Australiju išle na ruku u ovoj situaciji. Tu je bila i velika, velika pomoć generalnog menadžera Sakramenta Vlada Divca i njegovog pomoćnika Peđe Stojakovića"
, kaže Kokoškov.

Prvo, kako kaže, treba da se napravi jedan veliki spisak.

"Najvažnije je ono sledeće takmičenje, ja sam timski igrač i očekujem veliku pomoć od ljudi u Savezu. Pre svega treba da se napravi jedan veliki spisak potencijalnih reprezentativaca koji pretenduju da budu na spisku. Najvažnije je da ne propustimo nikoga", kaže Kokoškov.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Saturday, 23.11.2019
20:09

Prvo sto bi morao da uradis je da vratis Micova (ne zanima me broj godina), ali, i Musliju da das vecu ulogu od one koju je imao to jest da mu das vise nego sto je imao, mnogo vise.

Nije u skladu sa uslovima korišćenja