Kokoškov opet stradao, Njujork gubi i mašta o velikoj zvezdi, Lebron želi "otpisanog" prijatelja u timu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 07.12.2018.
07:48
Izvor: Sportske.net

Feniksov hod po trnju se nastavlja, Hjuston u nevolji, Boston lako sa Niksima. Njujork našao zvezdu oko koje bi mogao, uz Porzingisa da gradi budućnost, hoće li Lebron dovesti prijatelja u tim...

Beta/AP Photo/Matt York
Beta/AP Photo/Matt York

Povezane vesti

Hjuston je ponovo izgubio, ovo nije obična kriza na startu sezone, sada više nema alibija za poraze zbog izostanaka. Isprašila ih je takoše prilično nepredvidiva Juta, ali "Džezeri" su tim koji je odigrao najviše utakmica na strani ove sezone, pa će sada biti u poziciji da poprave skor 12-13. Derik Fejvrod je zasuo koš Roketsa sa 24 poena, imao je 10 skokova, nadoknadio je brzo isključenje Goberta.

Roketsi su dobili sami sebe, napravili su 22 greške, poklonili 33 poena, Harden i Pol su dali po 15 koševa, procenti šuta očajni, jasno Hjuston je u nevolji.

Feniks se lako predao u Oregonu, kao i u prošloj utakmici izgubili su meč u prvoj četvrtini, postaje navika. Dali su samo 9 poena, gubili sa 25 razlike posle 12 minuta, tada je meč bio i rešen. Lilard je ubacio 28 poena, Kokoškov nije mogao da računa na Bukera i Ti Džej Vorena, svejedno, sa rukijima u postavi i gubitničkim mentalitetom Sansi neće daleko, bez obzira što niko ne očekuje čuda ove sezone. Podsetimo i protiv Sakramenta su u prvoj četvrtini dali devet poena u utorak. Večeras im dolazi oslabljeni Majami, biće to novi ispit, ali bez dvojice najboljih igrača, sa decom, Sansi teško mogu nečemu da se nadaju.

Njujork je lako izgubio u Bostonu, razlika u kvalitetu očigledna +28 za Seltikse, 19 poena, 12 skokova, 4 blokade Horforda, Niksi nisu imali odgovor. Ovo je bila osveta za poraz od Njujorka ranije ove sezone, naučili su lekciju vodili od početka do kraja. Navijače Niksa više od poraza zanimaju vesti da bi uskoro mogli da dobiju Džona Vola. Naime, oni bi poslali Dotsona, oslobodili se Kurtni Lija, dali Ntikinu i pikove prve i druge runde kako bi u pleju Vašingtona dobili čoveka oko koga bi oformili ekipu.

Još jedan transfer bi mogao da privuče veliku pažnju, navodno je Lebron zainteresovan da u Lejkerse dovede otpisanog Mela Entonija. Posle očajnih partija u Oklahomi i Hjustonu, Karmelo je neželjen širom lige, ali bi prijatelj mogao da mu pruži šansu, Lebron veruje da bi Melo iskustvom pomogao Lejkersima.

Juta - Hjuston 118:91
Portland - Feniks 108:86
Boston - Njujork 128:100

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke