Kokoškov oduševio Štimca: ''Svaka mu čast!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.05.2020.
00:00
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Svi znamo sa koliko želje i motiva je Vladimir Štimac igrao za našu reprezentaciju. Zna to i novi selektor Igor Kokoškov.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Centar Crvene zvezde se oprostio od dresa našeg nacionalnog tima posle Evropskog prvenstva 2017. godine, ali ono na šta će Srbija uvek moći da računa je njegova bezrezervna podrška.

Koliko voli svoju zemlju Štimac je pokazao i svojom donacijom zdravstvenom sistemu Srbije u jeku borbe protiv pandemije koronavirusa, a kada je u pitanju reprezentacija Srbije, Štimac je u razgovoru za ''Blic'' otkrio da ga je i novi selektor Igor Kokoškov kontaktirao.

Naravno, ''Orlovima'' je poželeo mnogo uspeha u narednom periodu, za početak u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a Kokoškov ga je svojim gestom oduševio.

''Verujem da će biti sve OK i da će se Igre održati. Bilo bi super kada bi momci osvojili zlato. Kokoškov je novi selektor i zaista izvanredan čovek. Razmenili smo nekoliko poruka.

Iako ja ne igram više za reprezentaciju, on je vrlo korektan, brine i o bivšim i o sadašnjim košarkašima.

Svaka mu čast na takvom gestu, na odnosu prema igračima. Reprezentaciji želim svu sreću. Kao i uvek navijam za njih'', poručio je Štimac.
-
Bonus 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke