Kokoškov nakon žreba jasan, nema potcenjivanja, ali ni straha!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 27.11.2019.
16:48
Izvor: Sportske.net

Košarkaška reprezentacija Srbije danas je dobila rivale na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, koji će biti održan u Beogradu.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Žrebom je odlučeno da će se Srbija takmičiti u grupi A turnira u Beogradu, zajedno sa selekcijama Dominikanske republike i Novog Zelanda.

U grupi B turnira koji će se od 23. do 28. juna održati u srpskoj prestonici nalaze se selekcije Portorika, Italije i Senegala.

Nakon žreba oglasio se i novi selektor reprezentacije Srbije Igor Kokoškov.

"Poštujemo sve naše protivnike koji će biti na predkvalifikacionom turniru u Beogradu, ali se ne plašimo nikoga. Nećemo biti naivni da nekog potcenimo. Pristup svakoj utakmici će biti maksimalan jer se radi o eleminacionom sistemu takmičenja gde se jedan loš dan i jedna loša utakmica kažnjavaju.

Sa nekim od ovih timova smo igrali prošlog leta i imali pozitivane rezultate. Ali ponavljam, naš fokus će biti na nama samima. Mi kontrolišemo našu pripremu za predstojeće leto. Želim našim igračima da budu zdravi, da imaju uspešne sezone sa svojim timovima, a onda da sakupimo sve najbolje što košarka u zemlji Srbiji ima i da ispunimo očekivanja ljubitelja košarke da se nacionalni tim kvalifikuje za OI u Tokiju
", izjavio je Kokoškov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke