Kod Trinkijerija ''precrtan'', Šćepanović mu daje šansu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.07.2020.
18:43
Izvor: Sportske.net

Ovoga leta sve bi moglo da se okrene za dvojicu igrača, posle promene na klupi Partizana.

BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS
BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS

Povezane vesti

Vlado Šćepanović je od pšočetka trenerske karijere bio višegodišnji saradnik Andree Trinkijerija, ne samo u Partizanu, nego i pre toga, ali sada je došlo vreme da svako kreene na svoju stranu.

Trinkijeri je ovog leta odlučio da klupu Partizana zameni Bajernovom, ali će morati da traži novog najbližeg saradnika, pošto se Šćepanović odlučio za ostanak u Partizanu, i to kao šef struke.

Mnogi očekuju da će Šćepanović samo nastaviti tamo gde je Trinkijeri stao, ali izgleda da nekadašnji košarkaš Partizana već sada pokušava da ostavi svoj pečat, tokom formiranja ekipe za narednu sezonu.

Posle najnovijih informacija koje su se pojavile u medijima, Šćepanović će se za razliku od Trinkijerija odlučiti da ''precrta'' Stefana Birčevića koji će morati da potraži novu sredinu, a šansu bi mogao da dobije Stefan Janković koji je prošle sezone bio ''precrtan'' kod Trinkijerija, zbog čega je poslat na pozajmicu u AEK iz Atine.

Janković je i dalje pod ugovorom sa Partizanom, pozajmica je okončana i sada mu predstoji novo dokazivanje u crno-belom dresu. Ako u tome ne bude uspeo, jasno je, Partizan će morati da potraži neko novo pojačanje.
-
baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Wednesday, 15.07.2020
23:34

Jankovic je jedno veliko razocarenje, kad je odsao u Zvezdu u pocetku bas mi ostavio dobar utisak, dok nije poceo da pokaze anti intelegenciju kosarke. U Partizanu je potvrdio isto to zasto su ga iz Zvezde precrtali, znaci nista posebno, mozda ove godine pokazace neku zrelost, inace, ima dobru fiziku, preciznu ruku, borben je ali eto ne da mu se! Srecno i tebi Jankovicu! Malo mi je cudno, posto pratim kosarku odavno, Partizan pre je uvek uzeo najbolje Zvezidne igrace (Tomasevic, Bogdanovic, Vujanic), a zadnjih nekoliko godina uzima to sto Zvezda uglavno precrta (Cvetkovic, Milutinovic, Jankovic).

avatar
Otacmiksa
Wednesday, 15.07.2020
19:05
avatar
Jug i samo Jug
Thursday, 16.07.2020
13:19

Aj ti dodji umesto njih.