Kobi veruje u LeBrona i "crnog Gandalfa", Lejkersi će se "smejati navijačima Voriorsa"!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 04.12.2018.
13:09
Izvor: Sportske.net

Legendarni košarkaš govorio o novom timu Lejkersa i njihovim šansama za titulu.

BETA/AP Photo/Nick Wass
BETA/AP Photo/Nick Wass

Povezane vesti

Kobi Brajant je bez sumnje jedan od najboljih igrača koje je svet ikada video. Vodio je Lejkerse do pet šampionskih titula, ali od kraja njegove ere, "Jezeraši" nisu ni prišli doigravanju, a kamoli borbi za šampionski prsten.

To se jasno promenilo ovog leta, kada je u "Grad anđela" stigao LeBron Džejms.

Ekipa ima skor 14-9 i nalazi se na petom mestu Zapada uprkos jakoj konkurenciji i nešto lošijem startu sezone.

Brajant veruje da će Lejkersi postati šampioni pre nego što se to u javnosti misli, a on jedva čeka da se to dogodi, zbog navijača Golden Stejta, koji su se "pojavili niotkuda".

"Shvatiće oni (Lejkersi). Imaju talenta i generalni menadžer Rob Pelinka im je dao veliku fleksibilnost. Pronaći će način. Zato uživajte u putovanju jer ćemo biti šampioni pre nego što primetite, a onda ćemo se smejati navijačima Voriorsa koji su se pojavili niotkuda", rekao je Brajant.

Govorio je Brajant i o novom lideru franšize, "Kralju" Džejmsu.

"To će biti test Lebronovom strpljenju ali takođe i za ono što mora da uradi da bi ostavio tim 'iznad vode'. Sve je stvar balansa. Mučili su se, Bron je uzeo loptu i kontrolu, odlučio da igra na poene i radi sve. To nije recept za osvajanje šampionata ni u kom slučaju, ali jeste da ostaneš u igri, da daš sebi malo prostora za disanje a sada je vreme da naučimo opet da igramo kako smo igrali", dodao je legendarni košarkaš Lejkersa.

Za kraj je prokomentarisao i neka nova lica u klubu, Ronda je opisao kao "san za saigrače", zbog borbenosti i razumevanja igre, dok mu se čini da Tajson Čendler uopšte ne stari, kao da je "crni Gandalf sa bradom". Šta onda reći za LeBrona?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke