Kobi Brajant ima sjajan predlog za dodelu MVP nagrade!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 27.03.2017.
20:36
Izvor: Sportske.net

Ove sezone se vodi trka udvoje za prestižnu nagradu najkorisnijeg igrača regularnog dela sezone u NBA ligi.

BETA/AP Photo/Nick Wass
BETA/AP Photo/Nick Wass

Povezane vesti

Rasel Vestbruk ili Džejms Harden? Jasno je da će jedan od ove dvojice košarkaša poneti nagradu za najkorisnijeg na kraju regularnog dela sezone, ali je pitanje kako ih razdvojiti.

Plej Oklahome je sve bliži rekordu Oskara Robertsona po broju ostvarnih tripl-dablova u toku jedne sezone, ukoliko stigne do magičnog broja 41 (fali mu pet utakmica sa tim učinkom), ili ga čak i prestigne, bilo bi suludo dati nekom drugom nagradu, pa makar u obzir uzeli i činjenicu da je Vestbrukovo soliranje više puta "Grmljavinu" koštalo i trijumfa.

Sa druge strane, Džejms Harden takođe ima briljantnu sezonu, upisao je 19 tripl-dabl učinaka, pokrenuo je Roketse koji su sigurni na trećem mestu Zapada.

Izvesno je da će nagrada završiti u rukama jednog od dvojice pomenutih košarkaša, a čovek koji je tu nagradu poneo 2008. godine, ima zanimljiv predlog.

"Moguće je da ove sezone po prvi put vidimo podelu MVP nagrade", izjavio je Brajant, koji veruje da i Vestbruk i Harden zaslužuju da osvoje ovu nagradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Tuesday, 28.03.2017
00:43

Vestbruk, kraj price.

avatar
Blackmamba24
Monday, 27.03.2017
21:06

Iskreno Vestbruk, ima covek cele sezone prosek tripl dabl, Harden ima mnogo bolje saigrace, Gordon npr koji je perfektan trojkas, pa Rasel bi sa njim belezio po 15 asistencija po tekmi, imaju i Nenea i Arizu i Vilijamsa, dok Rasel jedinog kvalitetnog ima Adamsa i pomalo Oladipa, ostalo krntija velika, a covek je stalno na nivou dok Hardena nema mesec dana pa bljesne kasnije, zasluzio je mnogo vise od Hardena, a i kad vidim kako se Harden ponasa u odbrani, kao cunj

avatar
bagra
Tuesday, 28.03.2017
00:55

Sve tacno, ali i Kanter je dobar skroz

avatar
djordjeb
Tuesday, 28.03.2017
18:43

Samo si zaboravio Kantera koji je strasan igrac i posle Westbruka najkvalitetniji igrac Oklahome inace Kanter je bio treci pik na draftu