Ko su sada najveći favoriti za zlato posle ispadanja Srbije i SAD?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.09.2019.
12:22
Izvor: Sportske.net

I kladionice mogu da pogreše u procenama, videlo se to možda i najbolje na aktuelnom Svetskom prvenstvu u Kini.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Pred početak takmičenja, kao i tokom prve faze, reprezentacije Srbije i SAD bili su najveći favoriti za osvajanje titule prvaka sveta.

Međutim, u četvrtfinalu se dogodilo ne jedno, nego dva velika iznenađenja, pa ćemo danas Srbiju i SAD gledati od 13 časova u međusobnoj borbi za plasman od 5. do 8. mesta.

U polufinale su se plasirale selekcije Španije, Argentine, Francuske i Australije, pa su sada kladionice iznele nove prognoze kada je u pitanju novi prvak sveta.

Španci su, prema kladionicama, preuzeli ulogu prvog favorita sa kvotom 2.75, a odmah za njima su Francuzi, koji su juče iznenadili Amerikance u četvrtfinalu. Kvota na Francuze je 2.80.

Treći favorit je Australija sa 4.20, a tek četvrti Argentina, koja je savladala Srbiju sa kvotom 8.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Thursday, 12.09.2019
12:40

Da ne ispadne da pametujem sada, ja sam i pre njihove pobede na US (pripreme) pricao da ce Australija najprijatnije iznenaditi.
Odlican kolektiv koji je dugo na okupu, uz par vrhunskih kosarkasa i ostatka koji zna svoju poziciju i sve je podredjeno timu

avatar
NikkiCFC
Thursday, 12.09.2019
13:09

I to bez najboljeg igraca.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 12.09.2019
12:26

Australija u laganom ritmu osvaja , ljudi ih stalno potcenjuju sto je krajnje smesno jer su realno bolji od bilo koje Euro selekcije pa i nas trenutno