Ko rano rani, dve sreće grabi, a šta tek reći za košarkaše Partizana...

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.01.2019.
14:20
Izvor: Sportske.net

Za njih nije bilo odmora posle dočeka Nove godine.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Dok smo svi odmarali od novogodišnjeg slavlja, ili se možda tek vraćali svojim domovima, košarkaši Partizana morali su jutros baš da porane, prvog dana nove, 2019. godine.

Oni su ranim jutarnjim letom krenuli iz Beograda put litvanskog Viljnusa, gde će Partizan sutra od 18 časova igrati protiv domaćeg Ritasa, u okviru prvog kola Top 16 faze Evrokupa.

Pre polaska na ovaj put, novinarima su se sinoć obratili trener Andrea Trinkijeri i centar Đorđe Gagić, bilo je vrlo zanimljivo, a šta su poručili pred sutrašnju utakmicu možete da pogledate OVDE.

Podsetimo, u Grupi E će se, osim Partizana i Ritasa, takmičiti i ekipe Monaka i Albe. Njihov duel je na programu 3. januara u Berlinu. Plasman u četvrtfinale izboriće po dve prvoplasirane ekipe iz sve četiri grupe, a Srbiju u ovoj fazi takmičenja predstavlja i Crvena zvezda koja će sutra u prvom kolu Grupe G dočekati ekipu francuskog Limoža.

Ako ste sinoć propustili, dodajmo da je Partizan sinoć dobio i još jedno veliko pojačanje, a u prilogu čitajte opširnije o tome.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke