Ko je oskrnavio ''Žućkovu levicu''? Evo šta kažu Novica i Sani!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.02.2018.
09:40
Izvor: Sportske.net

Burne reakcije izazvao je snimak koji se juče pojavio na društvenim mrežama. Šta se, zapravo, desilo?

Jovan Gojković/RKSIS
Jovan Gojković/RKSIS

Povezane vesti

Iako je samo finale proteklo bez incidenata, posle utakmice javnost je šokirao snimak na kojem se vidi kako pojedine osobe sa pehara skidaju pločice sa imenom Crvene zvezde.

Usledila je žestoka reakcija crveno-belih, a jutros je na tu temu u Jutarnjem programu RTS-a govorio i kapiten Partizana Novica Veličković.

''Ne znam. Ja sam sinoć sa saigračima i upravom kluba proslavljao pobedu i jednostavno, hteo bih samo da stanem u zaštitu igrača, jer vidim da se nešto komentariše.

Moji saigrači trpe neke stvari, mislim da nema mesta tome, mi smo igrači Partizana, nemamo veze sa tim stvarima. Do nas je isto stiglo kao i do javnosti'',
istakao je Veličković.

Na Tviteru je reagovao i Aleksandar Aranitović, s obzirom da se na društvenim mrežama od pojedinaca komentarisalo da je i on navodno bio umešan u sve to.

''Ne znam kome i zašto pada na pamet da imam veze sa nečime što nije košarka. Pogrešna adresa'', napisao je Aranitović.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 21.02.2018
14:32

Jasno je ko dan, da je snimak il od ranije napravljen, ili je montiran. Svi znamo da plocice predstavljaju predhodne pobednike KRK, a na snimku se vidi da se skidaju tri plocice sa grbom Zvezde, a Mega je pre dve godine uzela kup, tako da de je njihova plocica?

avatar
Thursday, 22.02.2018
10:10

Tu je i njihova plocica, ali, nema plocice za 2017. godinu, toliko je bitna citava stvar.

avatar
zdenkomen
Wednesday, 21.02.2018
13:50

Ovo je u stilu, nama ne trebaju neprijatelji, sami smo sebi dovoljni. Nije bitan podatak ko je i šta uradio.

avatar
Jovan Todorov
Wednesday, 21.02.2018
13:38

Zašto se bune,a trofej je u Partizanovom vlasništvu (trajnom).Zašto se nisu bunili pre par godina kad je pehar ukraden.Kakva je ovo medijska hajka?

avatar
magister
Wednesday, 21.02.2018
13:18

Mora se napraviti ozbiljna istraga i utvrditi šta se zaista dogodilo. I to bez odlaganja, zataškavanja... Svako zataškavanje vodi u bolest. Ima toga dosta u našem društvu, nadam se da Partizan neće da se ugleda na takve primere. Tada će se znati i ko je šta radio. I najzad, u skladu sa utvrđenim činjeničnim stanjem će se, nadam se, i sankcionisati. A odmah treba reći, eventualno skrnavljenje pehara, i to još motivisano mržnjom, koja je kod nekog obolelog zamenila zdravo sportsko rivalstvo, mora odmah dobiti osudu od svih, pre svega od Partizana, koji ne samo da treba da se ogradi, već da pokreće i ubrzava proces utvrđivanja istine.

avatar
Partibrejker
Wednesday, 21.02.2018
13:06

Dosta bre vise.Pehar nije oskrnavljen,samo su skinute plocice sa postolja.Neka ihponovo postave i gotovo.

avatar
SERBON
Wednesday, 21.02.2018
13:00

Ali da snimak objavi baš RSB!?-kakav bedan pokušaj, ali opet su mnogi naseli. Valjda je onaj ko je snimao baš njima poslao...Odvratna podmetačina i pakovanje slučaja Aranitiovću zato što je prešao u Partizan a nekoga je to zabolelo. Još se bez imalo obraza i srama govori da je to on i sada mu prete lomljenjem nogu i ne sumnjam da bi neki maloumnik to i uradio da ga sretne na ulici. Aleksandar se ogradio od ovoga ali mislim da treba da odgovori tužbom za klevetu protiv onog ko je snimak objavio i objavljuje da je to on i da mu se slobodno preti.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 21.02.2018
12:16

Svi su im sad u fazonu: "nismo mi i necemo vise", a neko je sigurno kriv, a neki sigurno znaju i ko. Nije pehar igracka ostavljena u mraku na nekom parkingu koga neki debili pohvatali i skrnavili, da crtaju i skidaju sta im se prohte. Ovo je velika neozbiljnost kluba i treba da budu kaznjeni zbog toga. Al opet, da se olako predje preko ovoga ne bi me cudilo, cudna je ovo zemlja.

avatar
Z
Wednesday, 21.02.2018
12:08

Da je ovo neka normalna drzava sa normalnim drustvom, moj klub (CZV) ne bi morao da se ciganise sa ko zna kojim saopstenjem, Partizan je trebao da se ogradi od pocionioca i da ovo delo osudi, a savez je vec trrbalo da pokrene istragu- jer ljudi, ovo je vece od vecitih rivala, ovo je skrnavljenje srpske kosarke (kojom se toliko ponosimo), od strane nekog kompletnog maloimnika. Ovako, CZV izdaje saopstenja, Partizan cuti, a savez nema komentar....tuga bre ljudi!

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 21.02.2018
11:48

Vidi kako su svi nevinasca i ne znaju o cemu se radi....U sred hale se to desilo, bilo je ljudi, njihove bratije kluba i i igraca okolo, svi do jednog treba da odgovaraju i da odu pod istragu zbog ovakve sramote, da se sazna ko je odgovoran za ovo ruglo. Pehar nije niciji vec samo prelazni, dat na cuvanje od strane saveza, a onaj koji cuva na odredjeno vreme, treba da obezbedi isti da se ovako nesto ne desi. Ovde imamo sliku i priliku jednog kluba, koji je, nakon sto se uveliko sve zavrsilo, dozvolio nekim pojedincima da skrnave pehar i kosarkasku uspomenu. Ocigledno je ko je to uradio, verovatno ima i brojnih saucesnika, a pritom svi koji su bili naokolo prisutni po hali, i po difoltu jesu saucesnici u ovoj sramoti. Drugo je kada masa ljudi uteti na teren, tada se i moze desiti da se pehar ne zastiti, il dodje do drugih nemilih scena, (zato se i pazi na to uletanje) ali, kada uveliko nakon dogadjaja, neki stvorovi iz kompleksa krenu da unistavaju svojinu saveza, a pritom klub (il neko iz istog) to nije propisno obezbedio, ili je pak dopustio, to je onda sramota i kriminal koji je nedopustiv. Mozda se sada na ovome zavrsi ovako, usled nedostatka dokaza predje se olako preko ovoga, ali pokazalo se da su nedostojni pehara, i da im se ne daje vise ako osvoje ikad, vec da isti posmatraju iz neke druge vitrine, kad vec ne mogu ili ne zele da sacuvaju svoju....Pokazali su kakvi su to ljudi, sitni i mali cak i u pobedi, i ovi sto su to uradili, i ovi sto se nasladjuju time i podrzavaju ovu sramotu....

avatar
Thursday, 22.02.2018
10:12

Zato ste vi uvek bili veliki u porazu.

avatar
ludak
Wednesday, 21.02.2018
11:14

Epizoda Gazenje pehara: Uzivo, na nacionalnoj televiziji, akteri neposredno jasni. Epizoda Zuckova Levica: Naknakdna objava, na mediju koji uredjuje ostecena strana, akteri potpuno nejasni. Komedija se nastavlja.

avatar
Čeki
Wednesday, 21.02.2018
12:07

Prvo si zezao da krademo pehare, a vi ste isti. Jos pokusavas da opravdas ovaj postupak. Nemam reci, isto kao sto mi se nije svidelo ono sto se radilo sa peharom KLS, tako ni ti ne bi trebalo da opravdavas ovaj postupak, pod izgovorom da je laz.

avatar
ludak
Wednesday, 21.02.2018
13:53

strasno je sto si u istaknutim razlikama video opravdanje. kosmosi razlike su medju nama.

avatar
kosingas
Wednesday, 21.02.2018
10:51

Mene zanima odakle forumu snimak?I da li je normalno da se preti mladom košarkašu?

avatar
Wednesday, 21.02.2018
10:49

Ovo nije dovoljno, treba i klub da se oglasi ovim povodom i da sve razjasni.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 21.02.2018
10:47

Razni komentari igraca i navijaca od 'nisam ja i necu nikad vise' do 'a kako ste vi onomad...', nisam procitao da je iko rekao da to i nije bas lijepo, a kamoli kakvu osudu. Mene bas briga, kao i vecinu zvezdasa, nanizacemo mi tih plocica jos, pa kad nanizemo 5 a vi opet skidajte. O Partizanu i grobarima je ovdje rijec.

avatar
ariton
Wednesday, 21.02.2018
13:43
avatar
Wednesday, 21.02.2018
10:43

Skinute su tri plocice ('13, '14 i '15), a za KRK '17 je (ni) nema, videli bi se tragovi lepljenja ispod plocice Mege da je ikada bilo te od prosle godine na tom nazovi postolju. I ko zna kada je ovo uradjeno, vidi se da Sani u svlacionici drzi pehar bez plocica sto znaci da su verovatno dosta ranije skinute ili bar pre slikanja sa peharom, a sigurno nije on to uradio, ovaj lik na snimku ima stomacinu:-D, a ne verujem ni da je bio taj koji snima, mi se time ne bavimo. Ako su navijaci, onda nisu upotrebili dobar izraz.

avatar
prle
Wednesday, 21.02.2018
15:05

Pločice su bile tu na dodeli, skinute su u svlačionici. nhttps://postimg.org/image/7oda79fmt/

avatar
Thursday, 22.02.2018
10:13

Ne mora da znaci da su u svlacionici, nemoj da izvlacis takav zakljucak.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 21.02.2018
22:59

Otkud znas da se nema tragova lijepljenja? Da nemas mozda stomacinu? :)